lauantaina, elokuuta 08, 2015

Manifesti 0.7 betaversio

Muistaako kukaan enää sitä tarinaa jäniksestä joka kilpaili pavunvartta vastaan, mutta onnistui polttamaan itsensä uunissa syötyään punaista omenaa? Niin hämmentävästi kuin haluankin piilottaa tuon punaisen sanan koko tarinasta niin huomaan, että tänä päivänä se ei onnistu mitenkään, että kiitti vaan vitusti internet. Siellä Pol Pot, Pohjois-Korea, ja Putinia edeltävät neliömetrit jatkuvasti muistuttavat, että Varsovan liitto ei ole sama kuin Lukiolaisten liitto.

Entä muistatteko sitä tarinaa miten pohjois-Romaniasta tulevat elintasopakolaiset tulevat Eu:hun Kreikan kautta syömään ruokaa roskiksesta ankkurien avulla? Niin näkyvästi kuin haluankin tuoda avainsanoja esille, niin roskiksista elämyksellisesti dyykkaavat jantterit ja kreikkalaisesti yhteiset fetatoverimme ovat kielenkäytössämme täysin erilaisia ihmisiä.

Eikä varmaan ole niin työstä vieraannuttavaa puhua suomalaisista vaiteliaina rämäpäisinä formulakuskeina kuin jatkuvasti lörpöttävinä juoppoina? Kuten nokkelasti toinkin Marxin "työstä vieraantumisen" osaksi tekstiä samoin jokaisen lukijan äly yrittää tunnistaa yhtäläisyyksiä puheessa äärimmäiseen ajatteluun, mikä saattaa olla vihapuhetta.

Miten meistä tuli tämmöisiä? 

Itse haluaisin selittää asian Pekko Aikamiespojan tavoin, että apauttiarallaa 14 ja risat miljardia vuotta sitten maailmankaikkeus syntyi ja tiettyjen yhteensattumien kautta olemme nyt tässä. Timo Koivusalolle kaikki kunnia tästä. Joku moderni suomalainen lukiolainen voisi tietenkin syyttää yksinkertaistamisesta, kun todellakaan ei ole aika yksinkertaistamiselle, vaan on tunnistettava tosiasiat. Tästä alkaa viisaus, ja kuolee kiivaus (tämän riimin moraaliset oikeudet kuuluvat sitten minulle).



Stephen Hawkinsin mukaan
maailmankaikkeus voi olla myös olemassa näyttämään siltä kuin se on. Tämä ei ole olkinukkeilua. En hyökkää Hawkinsia vastaan. Ajan lyhyessä historiassa hän vain spekuloi mahdollisuudella, että näinkin voi olla siitä huolimatta, että kaikki näyttää täysin muulta. Ehkä Jumala tarkoitti näin. Jotta en vaikuttaisi täysin irralliselta tähän manifestiin nähden, niin voin myöntää, että saattaa se asia ollakin näin. Ei se silti ole järkeä vastaan ajatella, että maailmankaikkeuden ikä saattaa olla useita miljardeja vuosia, ja kohauttaa vain olkapäitään, jos vaaditaan enemmän evidenssiä kuin mitä on olemassa.

MEDIA LUKU TAITO PAKOLLISEKSI1!1!1!
Interwebsissä vapaasti kaikkia uhkaavat lapsenraiskaajaseksuaalit saavat nykyään olla irkissä, eli irc-galleriassa, eli Galtsussa kaiken aikaa, olisi tärkeää, että he eivät saisi olla. Tämän takia kouluissa pitää pakolliseksi saatettavan ja pakolliseksi jäävän media luku taidon, vaikka yhteis kunta opista ja äidin kielestä vähän nipistämällä.

En haluaisi käyttää tärkeää palsta-aikaa korjaamalla kaikkia ajatusvirheitä, mutta on ilmeisen selvää, että internetissä on jotain rikki, ja se ei ole teknologia.








Ei kommentteja: