torstaina, kesäkuuta 01, 2006

Genesis eli Mooseksen 1. kirjan 2. Luku: Sunnuntai, paradise city ja vaimojen duunaminen.

Tähän mennessä tapahtunut.

1. Tälleen se maailma sit oli valmis.
2. Lauantaina se sitten veti perseet ja oli sunnuntaina et paha hedari ja veti koko sunnuntai päivän tsekaten telkkaa ja syöden kaikenlaista valmis safkaa.
3. Ja sit se oli et sunnuntaisin ei oikeestaan muutenkaan sais tehä duunii tai jos on ihan pakko niin siitä pitää maksaa ainakin tuplapalkkaa.
4. Tämmönen tarina oikeastaan. Yhteenvetona: Jumala duunas taivaan ja maan ja kaikki eliöt. Ja tarina senkun jatkuu.
5. Itse asiassa vaikka toi Jumala oli duunannnut noi kaikki asiat niin maapallolla ei oikeesti kasvanu vielä mitään ku ei ollu satanu vodaa ja ihminenkin oli silleen et hidasta äijä tahtii. Et me tipputtiin junasta ja ton ruohojutun kohalla.
6. Ja Jumala oli et "hys" ja kasteli maat ja oli et vodaa!
7. Ja sit se oli et äijä ja muija. Mä pistän teihin vähän soulia funkin jatkeeks ja puhals niiden nenästä vähän groovea sisään.
8. Sen tarkemmin määrittelemättä paratiisin sijainti niin Jumala laittoi sen "itään" niinku meistä katsottuna jonnekin Aasiaan, mutta niiden näkökulmasta varmaan jenkkeihin tai mitä niistä nyt itäänpäin onkaan.
9. Ja sit se duunas sinne paratiisiin kaikkii herkullisii hedelmäpuita ja sit sellaisen voiman valoisan ja pimeän puolen puun. Kerrotaan kohta miks. Tähän liittyy nokkela ansa.
10. Sit tietenkin laitettiin joki, joka jakautu neljään eri suuntaan.
11. Ekan haaran nimeksi Jumala anto Piison. En tiedä miksi, mutta se johti kumminkin johonkin Havilaan, jossa on kuulemma kultaa.
12. Ja se oli silleen hyvä juttu se kulta, koska sitä louhimalla saa fygyy. Mut kyl siel oli myös otain Bedellion-pihkaa (ei mitään hajua mitä se tarkottaa) ja sitten Onyks-kiveä, mikä on kai joku sellanen onnenkivi, jota noi newage-hihhulit käyttää.
13. Sit toinen haara oli nimeltä Giihon, joka johti tai kierteli Kuusin maahan.
14. Kolmas haara oli Hiddekel ja neljäs Eufrat ja ne vie jonnekin. Ketään ei kiinnosta kuitenkaan.
15. Ja sit ku tää aikansa Monaco oli valmis, se oli äijälle ja muijalle, et menkää tonne muhinoimaan.
16. Nyt tullaan tähän omenapuujuttuun. Jumala oli ihmisille, jotka on kait nimeltään Aatami ja Eeva, et saatte syödä kaikista puista täällä.
17. Sit tää kiero kohta: kaikista paitsi, siitä spessupuusta mikä on paratiisin keskellä. Se symboloi sivistystä tai jotain. Ja Jumala on et jos siitä syötte kuolette. Eikä tällä Jumalalla ollut mitään syytä edes pistää tätä puuta sinne paratiisiin. Mut se oli vaan silleen et siitä ei saa sitten syödä.
18. Ja sit se oli oikeastaan vasta sen äijän vienyt tonne paratiisiin. Et vaikka se oli tossa aikasemmin muka luovinaan muijan ja äijän ni se itse asiassa loi vaan sen äijän ja tää äijä oli silleen, et boring. Ei seuralaisii.
19. Ja Jumala oli silleen et jou, täält tulee kaikke ne lande-eläimet ja tää äijä vaan alko nimittelee näitä eläimiä et lehmä, sika, yms.
20. Ja tää äijä oli Jumalalle et mitä vittuu. En mä ala noita eläimii duunaa.
21. Jumala oli taas et sori ja anto äijälle jotain hulluruohoo tai vastaavaa, jotta se menis nukkuu. Sit tää Jumala otti siltä kylkiluun ja täytti sen lihalla.
22. Ja jollain ihmekonstilla tää Jumala sit duunas tän Eevan tälle Aatamille seuralaiseksi.
23. Sit ku tää Aatami heräs se oli, et horo tee leipää ja et se ei oo mitään ilman miestä, et se on oikeesti vaan pienen pieni klooni Aatamista itestään, jonka sukupuoli on vaihdettu munattomaksi.
24. Ja tämän takia sit jokaisen jannun pitää jossain vaiheessa lähteä vetää himasta faijansa ja mutsinsa luota, jotta ne pääsis kuksii näit muijii silleen privaatisti.
25. Ja sit ne oli vaan ilman vaatteita ja estoja siellä Eedenis.

teemat: huumori.

2 kommenttia:

theokratie kirjoitti...

Odotan jatkoa suopeana ja armollisena.

Mimmi kirjoitti...

:D