perjantaina, huhtikuuta 03, 2009

Huonoin käsi voittakoon

Ne, jotka eivät seuraa Highstakes poker -ohjelmaa, mutta pitävät Texas Hold'em No limistä, niin kannattaa katsoa tämä jako. En tiedä, mitä tässä oikein tapahtuu, mutta huonoin käsi voittaa paremmat.

Peli etenee niin, että Barry Greenstein avaa pelin ässäparilla ja koko pöytä maksaa. Peter Eastgate on viimeisenä puheenvuorossa 2-4:lla ja päättää maksaa, koska koko pöytä on mukana. Ajatuksena on ilmeisesti, että jos osuisi.

Pöytä on 2-T-2. Eli Eastgate osuu todella hyvin. Greenstein tsekkaa ja odottaa jonkun toimivan. Tom Dwanillla on QT eli kärki- ja pohjapari. Eastgate maksaa kolmella kakkosella ja samoin tekee Greenstein yliparilla ja pohjaparilla.

Turn on 7. Dwan sököttää ja Dwan lyö potillisen, jolloin potin arvo on jo yli 200 000 dollaria. Eastgate miettii pitkään ja kippaa korttinsa. Greenstein tekee perässä samoin.

Ehkä pelaajat miettivät, että vaikka Tom "Durr" Dwan pelaa hemmetin laajalla skaalalla kortteja, niin joskus hän osuu oikealla kädelläkin ja lyö kunnolla ajatuksella, että kukaan ei voi uskoa, että minulla olisi oikea käsi.

Video on nähtävissä täältä.

Ei kommentteja: