tiistaina, joulukuuta 05, 2006

FAQ + Espoon Ghettoparty 2

FAQ:
- Oletko kommari, homo, sivari, ateisti, rienaaja, liberaali, konservatiivi, sossu, narkkari, pummi, varas, neekeri, kommando, ninja, pyöveli, stallari, maolainen, inkkari, saamelainen,romani?
- Voisitko tarkentaa kysymystä?
Espoon GhettoParty 2 tänään:
KUTSU/TIEDOTE
2.12.2006
Vapaa julkaistavaksi, saa levittääEspoo Ghetto Party 2
Hannibal ja Soppa, Steen1, Kemmuru, Stig Dogg
5.12. tiistai, Tapiola Garden Night Club, Tapiolanaukio 3
Bändit ja stand up klo 21 alkaen.
8 e, K-18


KEIKKA

Espoon Vasemmistonuorten järjestämässä Espoo Ghetto Party 2:ssa kuullaan
tämän hetken parasta räppiä: Hannibal&Soppa Rovaniemeltä, Itä-Helsingin
kasvatti ja eduskuntavaaliehdokas Steen1, pehmeän äänen omaava Stigg Dogg
sekä juuri albumin julkaissut Kemmuru. Tapahtuma järjestetään tiistaina
5.12. Espoon Tapiola Garden Night Clubissa. Bändit aloittelevat jo kello
21:00. Paikalle kannattaa tulla ajoissa myös siitä syystä, että viime
vuonna järjestetty Ghetto Party oli tupaten täynnä.

Illan aikana nähdään myös stand uppia Jaakko VASankarilta. Levyjen
soitosta vastaa Dj Eris ja tunnelmaa ylläpitää myös illan juontajana
toimiva Oku.


GRAFFITITEMPAUS

Ennen keikkaa klo 18 alkaen Espoon Vasemmistonuoret järjestää läheisellä
Tapionaukiolla graffitimaalausnäytöksen, joka on avoin yleisölle.
Tapahtumassa esitellään katutaidetta ja sen syntymistä. Näytös toimii
samalla vastalauseena pääkaupunkiseudun tunkkaiselle, graffitien vastaista
sotaa käyvälle ilmapiirille.


Lisätietoja:
Tuukka Kallas, p. 040 832 8588, Espoon Vasemmistonuorten puheenjohtaja


ESPOO GHETTO PARTY 2 - ARTISTIT

* Hannibal&Soppa esiintyy yhdessä pahat viinit -possensa kanssa.
Lavalla tämän dynaamisen duon kanssa ovat kilari audio,
dj massiv ja Hullu Juki.

* Steen1 on herättänyt keskustelua puolesta ja vastaan
heti ensimmäisen levyn julkaisun jälkeen.
Eduskuntavaaleihin lähtevän räp-artistin keikalla
itähelsinkiläistä sanomaa.

* Kemmurun levy Kehumatta paras on kerännyt hyviä arvioita.
Levyä on tituulerattu parhaimmaiksi kotimaiseksi
hiphop-julkaisuksi koskaan.

* Silikonia, kartanoita ja isoja autoja. Se on Stigg Dogg!
Rakkauden bermudan kolmio ja Aineita ovat biisejä,
joita ei ole voinut olla kuulematta.
Hämmäntävän habituksen omaavaa Punavuoren R Kellyä
kadehtii myös Busta Rhymes.

technorati , , , , , , , , , , , , , Vasemmistonuoret, Tapiola, Garden night

1 kommentti:

Pysäyttäkää sota hyökkäämällä kirjoitti...

--------------------------
Itsenäisyyspäivän 6.12.2006 sanomaa silvotun tynkä-Suomen kansalle

Perkele totuus ei ole koskaan huumoria, paitsi silloin kun se on niin totta ettei sitä voida hyväksyä muuna kuin huumorina, jottei tunnustaudu vahingossa tyhmäksi

Otanpa tästä näytteeksi netistä itsenäisyyspäivän vittuiluja ryssäläisille luteillemme eduskunnassa:

Ihmissuhteisiin kuten valtioiden välisiinkin suhteisiin aitoutta teeskentelyn sijaa arvon kansanedustajat ja valtioneuvoston jäsenet http://eduskunta.blogspot.com - http://valtioneuvosto.blogspot.com

Miehittämätön Suomi-neito http://www.kavkaz.fi Eläköön itsenäinen Suomi-neito!

Barentsinmeren maakaasu- ja öljykentät kansankuntamme varallisuudeksi Petsamon palautuksen myötä siinä kuin Laatokan vesivoima ja Karjalan metsät ilman turhia ryssämaksuja.

Miehittäjä-Ryssän edustajansa Vladimir Putinin http://vladimirputini.blogspot.com kyrpä ulos Suomi-neidon perseestä Suomineitoa raiskaamasta http://sanoma-ihmiskunnalle.blogspot.com Suomen alueiden halki vedettävää miehittäjä-Ryssän maakaasuputkea kohtaan.

http://seppo-lehto.blogspot.com
Seppo Lehto Tampere http://www.kavkaz.fi/ru jotta ryssätkin ymmärtää mistä on kyse

PS: Sananvapaus kunniaan http://sananvapaudesta.blogspot.com Silmien välliin ryssää juu - laulun tahdissa kritiikkiä neekeri-sanalla pelleilyn takia.

Olen havainnut että myös meidän kunnia-arvoisilla kansanedustajillamme on heidän toimintaansa ivaavia satiirisia nettisivuja, jotka kaipaisivat hieman terävöittämistä myös comment-osioihinsa joten antakaamme palautetta julkisiin nettisivuihinsa itsenäisyyspäivän kunniaksi mm:

http://leena-rauhala.blogspot.com Leena Rauhala sopii ihmetellä elääkö tämä http://www.blogger.com/profile/33866193 rouva pyhällä hengellä vai äärettömällä tyhmyydellä kuten viimeisimmät uutiset kertovat kd:n ja persujen kannoista sakkovankeuteen:
http://kristillisdemokraatit.blogspot.com/2006/12/kristillisdemokraatit-perussuomalaiset.html

http://minna-sirno.blogspot.com Minna Sirnö neekerien ja somalien edustaja? Ovatko äänestäjänsä Somaliassa ja mustassa Afrikassa http://www.blogger.com/profile/33868118 ?

http://paavo-lipponen.blogspot.com
Eduskunnan puhemies Paavo Lipponen miehittäjä-Ryssän uskollinen koira ja rahoittaja http://www.blogger.com/profile/32210050 oksennammeko yhdessä?

http://jaakkolaakso.blogspot.com Jaakko Laakso kansakuntaamme kusettava ryssäkoira http://www.blogger.com/profile/19995944

http://totuushalosesta.blogspot.com Tarja Halosen http://www.blogger.com/profile/13974931 strutsiolemus ei iske, pää piiloon ongelmilta oli sitten kysymys miehittäjä-Ryssästä tai maahanmuutosta

http://paivi-rasanen.blogspot.com Päivi Räsäsen hallelujaa sivut http://www.blogger.com/profile/33871555

http://bjarnekallis.blogspot.com Bjarne Kallis hölmöjen hölmö ja hevosiinsekaantuva ryssäkoira http://www.blogger.com/profile/15973607 jopa på svenska

http://timosoini.blogspot.com Kateellisten perseensutien johtaja Timo Soinin hauskuttelua: http://www.blogger.com/profile/13618204

http://matti-vanhanen.blogspot.com eli http://www.blogger.com/profile/32120809 Matti Vanhasen hassut sivut

http://kristillisdemokraatit.blogspot.com KD:n sosiaalipornoa eli lapsilta kiellettyä http://www.blogger.com/profile/15970947

http://sosiaalidemokraatit.blogspot.com/ eli SDP:n vanhurskaat kansakuntaamme huijaavat http://www.blogger.com/profile/15206094

http://keskusta.blogspot.com eli Keskustan K-linja pitää ja on lipsunut jopa somalilinjaksi http://www.blogger.com/profile/15203736

http://kokoomus.blogspot.com eli Kokoomuksen suojeluskunta-aate hukattu http://www.blogger.com/profile/15206518

http://kimmo-sasi.blogspot.com eli Kimmo Sasi Ryssää pelkäävä sodanpelkoinen koominen hahmo http://www.blogger.com/profile/32289164

Wikipedian sensoreillakin mm. Samuli Saarelmalla http://samulisaarelma.blogspot.com/ on näköjään kuvaavat sivustot http://www.blogger.com/profile/14459657

Kiitoksia kunkin puolueen satiirikoille puoluepamppujensa muistamisesta ko. blogien kautta. Vai olenko väärässä? Ovatko blogit ko. tahojejen itsensä ylläpitämiä?

Joka tapauksessa olisi hyvä että arvon ryssäläiset kansanedustajamme omissa tai toisten blogeissa ottaisivat kantaa http://eduskuntavaalit.blogspot.com ottaisivat eduskuntavaalien alla edes comment-osioiden kautta maahanmuuttoon, neekereihin ja somaleihin kuten Suomen Sisun palstalla:

http://www.network54.com/Forum/171225/message/1165397443/Suomi+tarvitsee+lis%E4%E4+maahanmuuttajia+-+miksi-

Suomi tarvitsee lisää maahanmuuttajia - miksi?

December 6 2006 at 11:30 AM Nuijamies (Login Nuijamies)

Valtamedian keskustelu maahanmuutosta on surullisen yksipuolista. Lähes poikkeuksetta artikkelien viestinä on, että Suomi tarvitsee lisää maahanmuuttajia. Missään artikkelissa ei vaivauduta selittämään, että mihin kirjoittaja näitä maahanmuuttajia tarvitsee?

Kertaakaan en ole nähnyt, että artikkeleissa käsiteltäisiin seuraavia asioita:

1. Suomalainen perhepolitiikka vs. maahanmuutto
Miten korkeat asuntojen hinnat vaikeuttavat suomalaisia nuoria hankkimasta lapsia ja miten tuota lapsettomuutta korvataan maahanmuutolla. Henkilökohtaisesti olen kovin harmistunut siitä, että joudun tekemään vuosia töitä ja maksamaan veroja saadakseni lapsiperheelle sopivan asunnon samalla, kun valtio ottaa lisää maahanmuuttajia korvaamaan vielä syntymättömät lapseni ja samalla kun maksan maahanmuuton.

2. Teollinenyhteiskunta, palveluyhteiskunta ja tietoyhteiskunta
Lienee melko yleisesti hyväksytty, että Suomi on kehittynyt maatalousyhteiskunnasta teolliseksi yhteiskunnaksi ja tällä hetkellä elämme palvelu- ja tietoyhteiskunnan murrosvaiheessa.

Laajamittainen teollinen valmistus poistuu halpatuotantomaihin ja tuotanto on enemmän ihmisten välisen sosiaalisen kommunikaation ja korkean teknologian mahdollisuuksien varassa. Tällaisessa yhteiskunnassa hyvät kommunikaatiotaidot ja hyvä koulutus ovat menestymisen edellytykset.

Nämä edellytykset puuttuvat valtaosalta maahanmuuttajista. Heidän kielitaitonsa on surkeaa, he eivät ymmärrä kulttuuria joka olennaisesti liittyy yksilöidenkin väliseen viestintään ja erittäin harvoilla heistä on riittävää koulutusta. Jotta he voisivat olla tuottavia yksilöitä informaatioyhteiskunnassa on heidän oltava sekä koulutettuja että kielitaitoisia. Kokemukset muualta maailmasta osoittavat, että tähän menee kolme siirtolaissukupolvea eli 60-100 vuotta. Kallista, tehotonta ja tarpeetonta - tuossa ajassa Suomen väkiluku saadaan nousuun, jos poliittista tahtoa vain löytyy. Poliittista tahtoa ei tunnu löytyvän, joten onko olemassa todellista tarvetta?

3. Eräänä argumenttina maahanmuutolle esitetty, että suomalaiset nuoret ylikouluttautuvat ja eivät halua tehdä suorittavaa työtä. Väite on väärä. On totta, että suomalaiset nuoret ovat paremmin kouluttautuneita kuin koskaan. Ylioppilaiden osuus ikäluokasta on suurempi kuin aikaisempina vuosikymmeninä ja korkeakouluhin hakeudutaan aktiivisesti. Silti merkittävä osa ikäluokasta ei kouluttaudu ja heidän pelätään jopa syrjäytyvän. Tämä ääripäiden korostuminen on normaalia yhteiskunnan kehittymistä, mutta on harhaan johtavaa tarkastella kehitystä pelkän koulutustaustan kautta.

Toisin sanoen meillä kyllä löytyy työvoimareserviä myös suorittavaan työhön. Todellinen haaste on kysynnän ja tarjonnan saattaminen yhteen ja yhdistymisen edellytysten helpottaminen esim. oppisopimusten tms. kautta. Maahanmuuttajiin kyllä kiinnitetään huomioita ja suomalaisten nuorten syrjäytymisuhasta tulee totta.

Kapitalismissa, jota Suomikin pyrkii omalla tavallaan toteuttamaan, kysynnän ja tarjonnan suhteen muutos ohjaa kykeneviä yksilöitä sinne missä työstä maksetaan kunnon korvaus. Jos tietylle tuottavalla työlle ei ole kysyntää miksi sille pitäisi olla tarjontaa?

Tämä kaikki jää kuitenkin valtamediassa käsittelemättä, koska siitä ei saa poliittisen korrektiuden aikana puhua ilman, että täytyy pelätä rasismin leimakirvestä. Seuraukset ovat katastrofaaliset: suomalaisia jää syntymättä, syrjäytymisuhassa olevat syrjäytyvät ja Isänmaa myydään perusteetta!!

Mitä sitten pitäisi tehdä, ketä äänestää, miten voin vaikuttaa? Ilman tätä keskustelua mediassa en edes tiedä. Demokraattisessa yhteiskunnassa ensimmäiseksi pitäisi kai äänestää sellaista ehdokasta joka on huolissaan samoista asioista. Sellaista ei ole, kun maan äärioikeistolaisimman puolueen Perussuomalaisten puheenjohtajakin arvelee Suomen tarvitsevan 150 000 maahanmuuttajaa. Muista puolueista puhumattakaan. Mitä historiassa on tavattu tehdä, kun heimosi ja kansasi alueelle on alkanut tulla vierasta väkeä? Sodittu ja voitettu tai hävitty, sulauduttu ja kadottu - kumman sinä hyvä sinnikäs lukijani valitset!?!

Itsenäisyyspäivän aattona 2006

"Nuijamies" ( Onko sama kuin netissä oleva blogi http://nuijamies.blogspot.com )