perjantaina, heinäkuuta 29, 2011

Kiitos heterotytöt, pelastitte ihmishenkiä!

Nykyään kaikki on masentavaa. Toista oli silloin kun Beatlesien kaikki jäsenet olivat hengissä. Silloin sodittiin ja tapettiin vähemmän. Kun itse olen syntynyt vuosi John Lennonin kuoleman jälkeen, en edes kykene ymmärtämään miten väkivallaton maailma oli ennen minua.

Minä en suorittanut armeijaa. Onneksi minulla oli vapautuksen aikoina tyttöystävä. En tiedä, mitä nimittäin olisin tehnyt armeijassa ilman hellyyttä. Olisin varmaan ensimmäisissä kovilla harjoittelussa posauttanut lähimpää esimiestäni nassuun.

Onneksi minulla on ollut myös kaksi avoliittoa, koska en osaa edes kuvitella minkälaista silmitöntä väkivaltaa olisin tehnyt, jos en olisi kokenut tyttöystävän lämpöä ja huolta.Varmuudella voin sanoa, että naisista olennaisin on varmaan äitini, koska ilman häntä en edes olisi olemassa. Onneksi silloin kun hän ajatteli ääneen, että en olisi syntynytkään, niin tiesin saavani lämpöä, rakkautta ja sitä, mitä äidiltä en uskaltaisi pyytääkään, muuten istuisin todennäköisesti elinkautista.

Ja ne kerrat elämässäni, kun olen ollut ilman seksiä. Onneksi opin nuorena masturboimaan, koska muuten olisin varmaan tappanut puolikkaan poliittisesta nuorisojärjestöstä, mutta onneksi, käpälä kerran kävi nivusten kohdalla. Siltä tieltä ei ole ollut paluuta.

Nyt pitää vain miettiä, että onneksi niin moni norjalainen ja suomalainen saavat tuheroa, silittämistä ja lempeitä sanoja, että ei ole pakko ryhtyä fasistiseksi kommareiden ja muslimien vihaajaksi.

Ajatus pokausläpäsä taksijonossa/yökerhon edessä/missä tahansa:
- Anna pillua tai teen joukkomurhan

Jos työ emakot haluatte olla nuivattoman isänmaallisia, niin levittäkää pallinpaahtimenne ja ajatelkaa isänmaata sekä niitä ihmisiä, jotka saavat elää vielä huomenna.

Ps. Antakaa supportia aamulehdelle, jotta tuo erotiikan miekkavalas ei kupsahda etelän hötön edessä.

Ei kommentteja: