lauantaina, huhtikuuta 29, 2006

Radio Liberon vappuspesiaali

Helsingin lähiradion taajuuden 100,3 mhz täyttää vappupäivänä 1.5. Radio Liberon vappuspesiaali kello 15-17. Kahden tunnin lähetyksessä vapputunnelmissa elävät vieraat keskustelevat Jaakko Vasankarin kanssa monen moisista vapuista. Onko jollakin ihmisryhmällä etuoikeus vappuun? Tänä vappuna tapahtumia on perinteisen työväen vappumarssin, Mantan lakituksen ja vappupuheiden lisäksi porvarillinen wappuratikka ja Porvari-sillis, prekaarien vappu Euromayday sekä uusi tulokas Kulutuskriittinen vappumarssi.

Vieraina on kaksi moninkertaista vaaliehdokasta, joilla on takana niin euro- ja kunnallisvaalit sekä edessä eduskuntavaalit 2007: Pekka Buttler ja Juhani Saari! Mukana myös eduskuntavaalien ensikertalainen Vasemmistonuorten kulttuuripoliittisen työryhmän puheenjohtaja Alina Mänttäri, Uudenmaan ehdokas Saila Ruuth sekä kohu-avustaja Niina Siitonen Porista.

Luvassa on punaviiniä, muistoja, palopuheita ja musiikkia kahdelta vuosituhannelta. Lähetykseen otetaan puhelimitse kuulumisia vapun vietosta kentältä. Vieraille voi lähettää kysymyksiä etukäteen.

1 kommentti:

Antti... kirjoitti...

Täällä Nurmijärvellä porvarit lakittavat tänä vuonna ensimmäistä kertaa Aleksis Kiven.