keskiviikkona, toukokuuta 24, 2006

Vasemmistonuorten kesäkauden avajaiset

Tänään on kesän alun tärkein pönötyspäivä, jota valtakunnan media seuraa silmä tarkkana. Kuka kaatuu? Kuka on kenenkin kanssa? Missä on Karpela? Onko Niinistö unohtanut jo vaalit ja tulee paikalle? Vai jatkuuko murjotus Luxemburgissa?

Entä onko Paavo Arhinmäki paikalla? Miten Chelsea vaikuttaa tähän? Entä Esko-Juhani Tennilä? Vieläkö hän seuraa jalkapalloa? Mällipallo turnauksen jännittämistäkin on ilmassa? Kuka tekee sen tänä vuonna? Kuka voittaa turnauksen? Miten blokit muodostuu? Onko Brasilialle kannatusta? Entä uskooko ihmiset vielä, että Englanti tekee sen joku päivä? Ja pitääkö paikkaansa, että ranskalaiset tekevät "sen" vain paremmin? Mistä muodostuu Vasemmistonuorten virallinen linja? Vai ovatko joukot niin hajallaan, että konsensusta ei saada? Mikä on Jussi Saramon henkilökohtainen kanta?

Entäpä näemmekö talousihme Pekka Buttlerin? Vai vaikuttaako eduskuntavaalien nettisivujen suunnittelu tässä vaiheessa harmaita hiuksia? Entäpä listan nuorin ehdokas, Juhani Saari? Kahdet vaalit takana ja yhdet edessä? Riittääkö voimat? Kumpi painaa enemmän kupissa, matematiikan opiskelu vai politiikka? Voiko nämä yhdistää? Toimituksemme on paikalla selvittämässä.

Miten luokkataistelu voi? Vaivaako Vasemmistonuoria kymmeniä ja satoja vuosia vanhat riidat? Ketkä ovat kommunisteja? Ketkä sosialisteja? Ketkä anarkisteja? Ketkä liberalisteja? Entäpä ekoporukka? Tai feministit? Kenellä on vahvimmat telaketjut? Tule ja ylläty.

Kaikki tämä huomisen blogissa. Journalismi eläköön uutta renessanssiaan.

tags: huumori, politiikka

1 kommentti:

ewk kirjoitti...

Näihin kysymyksiin ei ole vielä saatu toveri VASarnkarilta VAStausta. Mikä journalistinen näkökulmasi pitkiksi venyneisiin juhliin?