torstaina, elokuuta 31, 2006

Linkki listaa päivitetty

Lisäsin Markku Jokisipilän blogin linkkilistaani. Markku Jokisipilä on valtiotieteiden tohtori, jota mielelläni tarjoaisin kansanedustajaksi, jos hän joskus sellaiseksi pyrkisi.

Hänen blogistaan on löytynyt viime aikoina runsaasti tapahtumien taustoja valoittavia kirjoituksia sekä ulkopoliitikan että sisäpolitiikan saralta.

Lisäsin myös Helsinki 2006 -verkoston bannerin blogiini. Ensi viikolla on EU-mellakat. Pelkään pahoin, että mediaa (Helsingin sanomat, Ilta-Sanomat, Iltalehti, Suomen kuvalehti) ei tule kiinnostamaan paskaakaan ajatus "Toisenlainen Eurooppa on mahdollinen".

Voin ennustaa jo ensi viikon jälkeisiä otsikoita:
"vasemmistoterroristit tappoi 200 ihmistä?"
"Ensin makasiinit, nyt makkaratalo"
"Paavo Arhinmäki: Tunnustan"
"Nuorisojohtaja pidätetty epäiltynä terroriteon suunnittelusta"
"Tulen palo - missä poliisi oli"
"Hipit yritti halata poliisia - Rajamäki: Joku raja"
"Kulkue oli suunniteltu etukäteen - oppeja ulkomailta"
"Ennen näkemätön mielenosoitus - mukana mahdollisesti tuhovälineitä" (joita ei löydy ikinä)
"Bush oli oikeassa: elämme vaarallisessa maailmassa" (kiitos kenen asekauppojen)

tietenkin haluaisin nähdä tällaisen otsikon
"Hippi poltteli pilveä ja tajusi, että kaikki on materiaa ja koko maailmankaikkeus on yhteydessä kaikkeen säikeiden avulla. Ihmisetkin on materiaa. Materia on energiaa. Sodat on tarpeettomia. Pelkoihin pitää vastata uteliaisuudella. Bush ja Bin Laden lyövät kättä: kyseessä oli väärinymmärrys, anteeksi vahingoista. Vanhanen ja Heinäluoma tunnustaa olevansa piilososialisteja. Katainen: anteeksi tuhoista. Kansa antaa anteeksi. Suomen ensimmäinen korttelikomitea nimitettiin Kalliossa - kokouksista avoimia kaikille. Ensimmäistä korttelialoitetta jonotettiin jo aamulla. Aseisiin käytetään enää kymmenesosa viime vuoteen verrattuna. Kaikille maailman lapsille ilmainen ja kaikille avoin peruskoulutus. Jokainen ihminen vaatetetaan, ruokitaan ja tarjotaan katto pään päälle. Terveydenhuoltoon pääsy taataan kaikille. Varoja vieläkin jäljellä."

Tänään pitäisi käydä palkkaneuvottelut kirjakustantajan kanssa. En ole vieläkään osannut laskea palkkatoivomusta. Olen käyttänyt pohjana journalistiliiton ja freelancereitten suosituksia sopimuksista.

Pikku linnut lauloivat, että saan lauantaina kuulla toisenkin työtarjouksen, jota on mietittävä myös huolella. Pikku linnut lauloivat myös, että se olisi hieman huonompi tarjous työehdoiltaan kuin nykyiset pätkätyöni. Mihin tahansa ei pidä suostua.

Illalla kirjoitamme puhtaaksi vaalipäällikköni kanssa vaalirahahakemukseni Vasemmistonuorille.

technorati , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pärjäisit hyvin iltapäivälehtien otsikon- ja lööpintekijänä. Vielä ei Helsinki 2006:n suurmielenosoitus ole edes käynnistynyt, kun jo Ilta-Sanomat tarttuu tuomiopäivän pasuunoihin ja pelottelee mellakkavaaralla:

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1228903

Anonyymi kirjoitti...

Linkkiotsikko näköjään katkesi. Kokeillaanpa näin:

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/
kotimaa/uutinen.asp?id=1228903