lauantaina, lokakuuta 04, 2008

Uusi Ritari ässä vaikuttaa lupaavalta

Viime keväänä NBC julkaisi televisioelokuvan Ritari ässästä (Knight Rider). Elokuvassa esiteltiin uuden KITT-sarjan auto (äänenä Val Kilmer) sekä hänen komea kuskinsa Mike Traucer(Justin Bruening). Pilotin jälkeen on NBC esitellyt syksyllä nyt jo kaksi osaa uudesta sarjasta. Ensimmäinen osa alkaa tyypillisen bondmaisesti, kun Traucer on smokissa juhlissa kauniin seuralaisen kanssa ja välittömästi alkaa toiminta. Juoksennellaan käytävillä, KITT seuraa tapahtumia ulkoa ja tutkallaan selvittää ihmisten sijainteja, Kitt piiritetään, mutta sitten näkyy jotain, mikä rävähtää silmille. KITT ei olekaan enää pelkkä turboboostilla varustettu pikasinkoilija vaan uudessa sarjassa on oltava myös uusia eväitä.
javascript:void(0)
Yksi uusista ominaisuuksista on morffaus. En valitettavasti onnistunut youtubesta löytämään pätkää ensimmäisen osan morffauksesta, mutta ainakin yksi teaseri löytyi, jossa morffausta esitellään. Itse sarjassa se on paljon näyttävämpää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itselle tuo pilottileffa oli niin paha pettymys, että sarjaa en jää kaipaamaan. Harvoin näkee noinkin suurella budjetilla tehdyssä tv-elokuvassa niin huonoa näyttelyä, kuin toissailtana tuli todistettua.

Itse-oppinut dosentti kirjoitti...

Tuo näyttelijätyö on ihan yhtä laadukasta tv-sarjassa. On siinä jotain koukuttavaa tuossa uudessa sarjassa, mutta on myönnettävä, että katselin molemmat osat pätkissä keskittyen välillä muihin hommiin. Camp-henkisyydessään uusi sarja on lähes samaa tasoa kuin edellinen. Jopa Kittin sarkasmi toimi, mikä elokuvassa ei vielä toiminut.