torstaina, tammikuuta 05, 2012

Etsin itselleni kunnollista elättäjää

Tänään tulee kuluneeksi semmoset 300 päivää enemmän tai vähemmän kun täytin kolmekymmentä vuotta olettaen, että syntymätodistukseni ja sotuni pitävät paikkaansa. Katson sen olevan juuri sen hetken kun Jeesus about palttiarallaa aloitti ihmetekonsa omassa iässään.

Minä, Jaakko Vasankari, haen tällä ilmoituksella itselleni elättäjää. Elättäjän tulee suorittaa koko loppuelämäni ajan kaikki minun haluamat ja mahdollisesti haluamat asiat, joihin kuuluu vähintään kaupassa käynti ja valojen sammuttaminen nukahdettuani.

Elättäjän on täytettävä seuraavat ehdot:

1 § Henkilö on kiistattomasti humanoidi, joka ymmärtää mitä puhun. Kehossa ei saa olla välkkyviä valoja kuten siinä E.T. -elokuvassa eikä hän saa häippästä yhtäkkiä kotiinsa. Kaikenlaiset keinotekoisesti lisätyt vilkkuvat valot kehossa on ihan ok.

2 § Henkilöllä ei saa olla minkäänlaisia elättämisen estäviä henkisiä vaivoja.

3 § Henkilöllä on vähintään Komsomolin jäsenkirja tai ainakin henkilöllisyystodistus, jonka on vähintään myöntänyt Nasa.

4 § Henkilö on varakas ja hänen lomppakkoindeksinsä on vähintään Björn Wahlroosin indeksiä käyttäen vaaleanpunainen. Rikkinäinen vetoketju, repsuttavat reunat tai muut lompakon designin ulkopuoliset muutokset katsotaan suljettavan Wahlroosin indeksin ulkopuolelle.

5 § Henkilön äidinkieli on kieli, jota hän käyttää ainoastaan, no en mene tarkemmin asiaan. Eikä saa käyttää internettiä ikinä.

6 § Henkilön tulee olla lapsuudestaan asti hengissä eikä ns. tapaeläjä. Henkilö on saanut olla hetken kuolleena kunhan se on tapahtunut lääketieteellisesti todistetusti eikä vain semmonen hassu uni yöllä, jossa on kuvitellut olleensa kuollut. Jos on nähnyt unta minusta kuolleena, sulkee minut pois. Aamupalaksi henkilön tulee syödä joko näkkileipää tai kahvia.

7 § Henkilön tulee olla asunut kymmenen metrin (10 m) päässä minun kaikista olemistani paikoista aina. Sama koskee elättäjän koko frendiporukkaa.

8 § Henkilö ei ole saanut olla yli kymmenen metrin päässä kauempana minusta kuin korkeintaan 1,5 tuntia, joka on suunnilleen se aika, jonka otan päikkärit (päiväunet).

9 § Henkilö ei ole koskaan harjoittanut seuraavia sallittuja tekoja: Lauri Tähkä, paitsi humalassa tai muuten rentoutuneessa tilassa, kuten orgasmin jälkeen.

10 § Henkilö ei saa olla tarpeettoman kiinnostunut seuraavista asioista: jalkapallon historian tarkat tilastot, minkään muunkaan lajin tarkat tilastot (sisältää Euroviisut), Star Trekin kapteenien huoneiden numeroista, tai muutenkaan numerologiasta, itsensä tai minun googlettamisesta, Nokian mallien eroista, wikipedian päivitysversion numeroinnista (ellei se ole käytettynä lähteenä akateemisesti tai journalistisesti painetussa paperissa tai muussa painotuotteessa, jossa korostetaan lainausta). Nettitrollaus harrajastafoorumeilla katsotaan liialliseksi kiinnostukseksi triviaaleja asioita kohtaan.

11 § Henkilö on ainoastaan harrastanut hörppäämistä ja vastustaa karppaamista sillä perusteella, että siitä kirjoitetaan aivan saatananliianpaljonainajokalehdessäpäivittäinjaporukkapuhuusiitäkokoajan.

12 § Henkilö ei ole koskaan myöntänyt kuulusteluissa mitään rikosta tai jos onkin, niin ei ole vasikoinut ketään ja on unohtanut asioita sopivasti juuri oikeissa kohdissa. Tämä annetaan anteeksi, jos on uhkailtu aivan kohtuuttomilla rangaistuksilla ja kuulustelijat on myöhemmin tuomittu Pohjois-Korealaisessa tuomioistuimessa.

Kaikkiin hakemuksiin on liitettävä pankkitiliote. Tiliote ei saa olla automaatista otettu vaan sellainen, että se on tunnistettavissa hakijan omaksi tiliotteeksi. Kopio kuulustelupöytäkirjoista ja kaikista mielipidekirjoituksista lehdissä ja nettifoorumeilla on oltava ehdottomasti mukana ilman kuvaa.

Niiden henkilöiden ylle, jotka lähettävät jotain asiattomia viestejä kuten CAPS LOCKit päällä kirjoitettuja sanoja, joiden perässä on 2,3 tai 4-x huutomerkkiä, tullaan pitämään äänestysoikeuttaan vammaisesti käyttäytyvinä.

Hakemusten vastaanottaminen on jo aloitettu ja tullaan lopettamaan sitten kun joku Lipponen on valittu presidentiksi (tai pahemmassa tapauksessa Timo Soini). Hakemukset voi toimittaa sähköpostina kotiosoitteeseeni.

Kaikkien ehdokkaiden tulee olla läsnä. Tarkempia ohjeita elättämiseen annetaan jossain toisaalla.

Ei kommentteja: