maanantaina, elokuuta 07, 2006

Piirisihteeri ja muita suunnitelmia

Tänään haastattelemme ja valitsemme Etelä-Suomen Vasemmistonuorille (ESVN) piirisihteerimme Minttu Sillanpään sijaisen. Hakijoita on neljä, joista kaikki tuntevat ennestään jo järjestön toimintaa. Mukana on myös sekä nykyisiä että entisiä piiritoimikuntalaisia.

Olen toiminut nyt viikon puheenjohtajana, mutta tänään meidän varsinainen puheenjohtajamme Kirsi Pihlaja on saanut lomaa ja osallistuu kokoukseen.

Minua on pyydetty tekemään myös tasapainottava juttu Hizbollahista, kuinka se on keittänyt koko sopan Lähi-Idässä. Huomenna paneudun sitten Hizbollahin historiikkiin. Suunnittelin aloittavani vuodesta 1981 jolloin Hizbollah on muodostunut. Toisin kuin eräs henkilö, joka muisti Hizbollahin tappaneen juutalaisia jo 10000 vuotta Lähi-Idässä. Eräänlaisina asiantuntijoina voisin käyttää Jani Saxellin, Antero Eerolan ja Bruno Jäntin hengen tuotoksia. Kaksi edellä mainittua on toimittajia, jotka ovat käyneet alueella. Jokisipilän blogi sekä Helsingin sanomat tuottavat varmasti ainakin jonkin verran referaattitietoa, että minnä päin pitäisi suunnata. Todennäköisesti pitää käydä kirjastossa hakemassa vähän kirjallisuuttakin kunhan ensiksi olen selvittänyt, että mitä pitää hakea ja mistä.

Muut kansainväliset uutiskanavat kuten BBC, Al-Jazeera ja Guardian tuottanevat myös haluttuja hakuja. Todennäköisesti joudun myös tutustumaan teologiaan, koska politiikkaan on sekoitettu uskottava määrä uskontoa. Israelin ja Libanonin lisäksi käsiteltäväksi tulee todennäköisesti myös Palestiina, Syyria ja Iran.

tagit: järjestötoiminta
Technorati Esvn, Vasemmistonuoret, Kirsi Pihlaja, piirisihteeri, Puheenjohtaja, Jani Saxell, Antero Eerola, Bruno Jäntti, blogi, Helsingin Sanomat, Hizbollah, , BBC, Al Jazeera, Lähi-itä, juutalaisuus, islam, Libanon, Palestiina, , Iran, .

Ei kommentteja: