perjantaina, lokakuuta 27, 2006

Viinasta


Kuvassa minä ja Tuukka Kallas.

Koko media on viinaa vastaan. Uutisissa kerrotaan aina viinan huonoista puolista. Viinaveron lasku on lisännyt perheväkivaltaa, Helsingin keskustassa humalaiset tappelivat teräasein ravintolan edessä.

Miksei uutisissa voisi joskus olla positiivisa uutisia viinasta. Kaupunki: Pekka ja Matti, vihamiehiä jo kolmannessa polvessa, tapasivat Roskapankin terassilla, otti pari tuoppia ja hautasi sotakirveensä. Kotimaa: Hallitus veti perseet ja sai aikaan täydellisen yhteiskunnan. Ulkomaat: Israelin pääministeri Ehmud Olmert ja Palestiinan presidentti Mahmud Abbas ottivat viime perjantaina muutaman oluen, pari snapsia, kaksi pulloa punaviiniä sekä laphroagin savuviskipullon. Kännissä he sopivat Jerusalemin jakamisesta kahden erillisen valtion pääkaupungiksi, perustivat yleisen ja yhtäläisen maksuttoman peruskoulun israelilaisille ja palestiinalaisille, palestiinalaississit takoivat aseensa auroiksi ja Israelin tankeista päätettiin tehdä maailman suurin pontikankeittokalusto. Tässä tämän päivän uutiset, seuraavaksi urheilu ja sää.

technorati , , , , .

2 kommenttia:

isb kirjoitti...

Hölökyn kölökyn!

Vois tulla herroilla darra moisesta. Ja kaikkihan tietää päätöksien teon vaikeuden kun pitää keskittyä muistelemaan mitä ehkä teki eilen ja samalla koittaa pitää nesteet sisällä. Toista se oli Kekkul..Kekkosen aikaan.

Eks jäbäl ollu ennen skegge?

Jaakko Vasankari kirjoitti...

Joo, on mulla välillä ollut skegekin.Milloinkohan viimeksi? En nyt heti muista. Keväällä?