torstaina, maaliskuuta 29, 2007

Pimpataan blogia

Jotain piti taas tänään tehdä koneella heti kun herää. Päätin palata taas Eka binin Pimppaa blogis -palstan seuraavaan kohtaan.

Koska olen jonkin verran haluton opiskelemaan koodaamista ilman syytä, niin sen takia on hyvä, että löytyy joku, joka keksii syyt, että opettaa koodit. Tänään on siis postausten loppuun lisätty social boomarking logot, joilla voit merkkailla eri juttuja itsellesi muistiin. Koodi on kopsattu suoraan Pimppaa blogis -palstalta, tai no, yhden tekstin muutin, mutta ei sitä oikein voi laskea. Käykääpä bloggaajat muutkin laittamassa nämä lisäykset vehkeeseenne. Nimittäin jos satun joskus lukemaan jonkun hyvän jutun teidän sivuiltanne, niin voin helposti merkata sen muistiin, jos olen jonkun toisen koneella. Omalla koneellahan on Firefoxiin lisätty tagitus järjestelmä suoraan.

Itse käytän tällä hetkellä vain del.icio.us -järjestelmää, mutta enköhän pikku hiljaa ala käyttämään noita muitaki, ehkä.

technorati delicious, , eka Bini, , .

2 kommenttia:

Arttu kirjoitti...

En kyllä käsitä, mihin noita Digg- ja Reddit -nappeja tarvitset. Kyseessähän on englanninkieliset äänestyssaitit, joihin lisätyt suomenkieliset jutut vain häiritsevät ihmisiä.

Muut linkit ovat sitävastoin OK ja kannatettavia.

Jaakko Vasankari kirjoitti...

Hyvä pointti. Poistan ne blogista.