lauantaina, maaliskuuta 17, 2007

Vaalikuumetta

Niinpä sitten kävi, että ruumis sanoi, että kaput ja lomalle piti eilen lähteä. Helsingin sanomat on jo pitkään mitannut vaalikuumetta. Minulla se nousi eilen 39 asteeseen, ja piti lopettaa vaaliduuni. Eilen podin illan kotona, ja harmittelin, että vartalo ei kestänyt. Kaksi päivää, jos olisi vielä jaksanut, niin sitten ei olisi ollut mitään kaduttavaa. Kiitokset kuitenkin tukiryhmälle, joka sai tänään jaettua päivällä kaikki viimeisetkin flaijerit.

Nyt on olo paranemaan päin. En ole mitannut kuumetta, mutta en hikoile enää, enkä nukahtele kahden tunnin välein. Oletan, että olen paranemaan päin.

Kaikki on siis tehty melkein. Vielä on tietenkin lähes neljä viidesosaa äänestysikäisestä, jotka voivat sen numeron käydä lappuun pistämässä, tai jättää laittamatta.

Huomenna sunnuntaina voi seurata vaalivalvojaisia television lisäksi myös Kulttuurivihkojen vaalistudiosta. Minä olen kameran edessä kello 20.00 jolloin julkistetaan ennakkoäänet. Tämän lisäksi epävirallisia vaalivalvojaisia vietetään ravintola Chaplinissa, Svenskania vastapäätä. Vasemmistoliiton viralliset vaalivalvojaiset ovat Kappelissa.

Sopiiko niin, että käytte äänestämässä, ja äänestätte sitä vaihtoehtoa, mikä teidän mielestänne on oikea tai se vähiten paha?

Huomenna sitten jännitetään miltä tuleva eduskunta näyttää mahdollisesti seuraavat neljä vuotta. Niin, ja minunhan on numero oli 246 Helsingissä. Uudenmaan alueella vastaavan numeron laittaminen menisi kristillisdemokraatille, joten varmistakaa, että olette Helsingin vaalipiirissä, kun menette tuota yhtä ja ainoaa arvokasta ääntänne antamaan.

Ei kommentteja: