keskiviikkona, maaliskuuta 19, 2008

Linkkejä uusiksi

Aamupäivästä ajattelin taas hieman korjailla linkkejä tästä blogista. Syyt ovat erittäin yleisiä: kuolleita blogeja ja muuttaneita blogeja. Toisaalta suurin osa lukemistani blogeista tulee google-readerin kautta yhdelle sivulle.

Muuttaneita blogeja:
Mikko Saulin blogi Edistyksen voima on siirtynyt Wordpressille. Saman kaverin mielipidekirjoitus uusliberalismista pääsi viime sunnuntaina Hesarin sunnuntailiitteen debatiksi. Kaverin blogissa muutama tyyppi käy kovaa vääntöä uusliberalismin puolesta.

"Tässä baarissa haluaisin olla" sisältää ravintola-arvosteluita lähinnä tissuttelijoiden näkökulmasta. Erityistä plussaa saa runollisesta, lähdes taidekritiikkiä lähentelevästä, ilmaisutavasta.

Todella suosittu ja todella raflaavaa tekstiä suoltava Eka bini on lopettanut, mutta ei hätää. Uusi alusta on pystyssä: Iso stobe.

Uusia blogeja on läiskitty listalle seuraavia:
Very Damaged life - Jukka Damagen (Vuorion) tsekoilua.
Skrubu - Viime aikoina nettisensuurista ja Hesarin blogijutusta naljailua.
Saila Ruuth - Vasemmistoliiton pikku soturi ja jokapaikanhöylä. Ollut vähän hiljainen, mutta eiköhän se siitä.
Lipsanen ja Ruso - pari sinivihreää kaveria juhlii kapitalismia ja yrittää siinä sivussa tehdä jotain ympäristökonservoinnin hyväksi.
Kemppinen - Oikeustieteilijä käy tällä hetkellä läpi silmiinsä liittyviä asioita. Muutoin hän käsittelee tekijänoikeutta ja historiaa.
Kari Haakana - Mediaa ja tekniikkaa. Aloin aluksi seuraamaan sitä piratismi-, sananvapaus- ja tekijänoikeuskeskustelun takia.
Jaakko Alavuotunki - Tämä on periaatteessa vaalisivut, mutta seuraillaan silti. Toivottavasti jäbä vetää Oulussa valtuustoon, niin ei tarvitse lopettaa sitten sivuja.

Kuolleet blogit (viimeksi päivitetty yli puoli vuotta sitten) : Perkele - sanoja Suomesta, Lotta Kortteisen taistelu, Kulttuurikapakka, Aura Tamminen, Julkinen tila (nyyh), Janne Länsipuro, Vahtikoira, vasemmistokriittinen Vastarinta - vastarinta, Riku Eskelinen, Pekka Buttler, Joonas Korhonen,

Jos kuolleet blogit ovat siirtyneet jonnekin tai ne aktivoituvat, niin ilmoitelkaa. Päivitellään taas kun jaksetaan. Nyt pitäisi ehtiä taas harjoittelemaan Neljättä maailmansotaa.

Ei kommentteja: