torstaina, maaliskuuta 27, 2008

Murolaiset WinClubin kimpussa

Maailman paras salapoliisipalvelu on Muron keskustelupalsta. Erikoisalana pyramidihuijaukset ja hillomiehen metsästys. Aika ei tule tylsäksi vaikka tällekin palstalle on kirjoitettu yli 750 sivua tekstiä.

Ekalta sivulta löytyy nätti tarina siitä, kuinka ruletin voi voittaa. Olen sen verran pelannut uhkapelejä ja tunnen teoriaa, että en myisi tätä edes vihamiehelleni, ellei hän vain tykkää heitellä rahaa ihmisten päälle:

"Tää juttu toimii niin, että laitat tietyn summan rahaa organisaatiolle, jossa toimii ns. "agentteja". Nämä agentit sitten pelaavat kerrytetyllä rahavarannolla ison panoksen netti-rulettia siten, että sijoittavat pienen summan mustalle. Jos häviävät, niin he tuplaavat panoksen ja toistavat tätä logiikkaa kunnes voittavat.

Koska pelikassa on niin iso, kun rahat ovat kerätty yhteen niin häviötä ei yksinkertaisesti voi tulla, vaan kaikki mukanaolijat saavat sijoituksensa takaisin joka kuukausi noin 1.7 -kertaisena. Tuosta menee vielä 2.5% maksu noiden agenttien vaivannäöstä.

Itse sijoitin 2500EUR kaksi vuotta sitten ja aluksi tuli vähän vähemmän (n. 1.3 * kuussa). Mutta sitten kassa kasvoi yli 10KEUR ja nykyään vaan istun terassilla ja silloin tällöin tarkistan kännykällä netistä, että kuinka paljon taas tänään tulikaan ansaituksi. "

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää oli hinnatonta.

Jaakko Vasankari kirjoitti...

Political humour: Priceless