torstaina, marraskuuta 27, 2008

Pöytäkirja-aktivistit

Edellisen postauksen jälkeen innostuin miettimään muita aktivismiin ja järjestötoimintaan liittyviä stereotyyppejä. Päädyin pöytäkirja-aktivisteihin.

Pöytäkirja-aktivistit ovat luonteeltaan touhottajia ja kovia osallistumaan päätöksentekoon. He hallitsevat kokoustekniikat ja -lain, ja mikään ei ole pöytäkirja-aktivistille niin tärkeää kuin, että kokous on päätösvaltainen ja varmasti laillisesti koollekutsuttu. Pöytäkirja-aktivistit vastaavat myös kaikkiin facebook-eventteihin myöntävästi, koska he ovat hengessä mukana vaikka eivät valitettavasti pääse paikalle, koska on toisen eventin nimen suunnittelukokouksessa, mikä on valitettavasti epäeettisesti koollekutsuttu, vaikka laillisuus ei pädekään rekisteröimättömiin verkostoihin.

Pöytäkirja-aktivistit vihaavat anarkisteja, autonomeja ja kaikkia muitakin, jotka jollain tavalla hajottavat järjestelmän perustuksia. Järjestelmän perustukset ovat 1) laillisesti kokoonkutsutut ja päätösvaltaiset kokoukset, 2) joissan valmiit esityslistat sekä 3) hyvin valmistellut pöytäkirjat. Järjestelmän tuhoaa kokousten ulkopuolella tapahtuva itsenäinen toiminta sekä kokouksiin tulevat yllätykset eli mustat hevoset. Poikkeuksen tekevät mustat hevoset, joista pöytäkirja-aktivisti on saanut tiedon etukäteen.

Pöytäkirja-aktivisti

Ei kommentteja: