maanantaina, tammikuuta 18, 2010

Jage kannattaa Korhosta Keskustan uudeksi puheenjohtajaksiVarhain eilen hämeenlinnalaisesta Joonas Korhosesta tuli ensimmäinen Keskustan puheenjohtajaehdokas. Huolimatta Aamulehden vääristelevästä uutisoinnista, jossa mm. väitetään ehdokkuuden olevan pilaa, Jagen renessanssi on blogina Korhosen valinnan puolella.

Timo Kallin aloittama vaalirahoituskohu, jonka jäljet ovat johtaneet itse pääministeri Vanhaseen on tuhonnut lähes koko poliittisen järjestelmän ja Keskustan uskottavuuden. Nyt on syytä siirtää katse tulevaisuuteen sekä antaa Keskustalle uudet kasvot, aatteet ja periaatteet. Joonas Korhonen on siitä harvinainen poliittinen eläin, että hän ei kiertele eikä kaartele, vaan tuo mielipiteensä esiin rohkeasti. Tämmöistä uudistamista ovat kaivanneet Keskustassa mm. Paavo Väyrynen sekä Seppo Kääriäinen.

Sunnuntaina lähetetty tiedote kokonaisuudessaan:
LEHDISTÖTIEDOTE,
Hämeenlinna, 17.1.2010.

Julkaisuvapaa heti


KORHONEN MUKAAN KESKUSTAN PUHEENJOHTAJAKILPAAN

Hämeenlinnalainen Joonas Korhonen on ilmoittanut tavoittelevansa Keskustan puheenjohtajuutta kesäkuun puoluekokouksessa Lahdessa.

Korhonen on 26-vuotias hämeenlinnalainen, joka on aiemmin toiminut Vasemmistoliitossa, ollen vuonna 2007 kansanedustajaehdokkaana ja saaden 429 ääntä. Nykyisin Korhonen on työtön työnhakija ja vapaa kirjoittaja.

- Paine ehdokkaaksi lähtemiseen oli kova, enkä katsonut voivani kieltäytyä nykyisessä taloudellisessa tilanteessa, Korhonen perusteli puheenjohtajaehdokkuuttaan.

- Keskustapuolue tarvitsee vahvan linjanvetäjän, joka johdattaa puolueen uusille urille, hän jatkoi.

Korhonen aikoo palauttaa Keskustan lähelle juuriaan ja tärkeimmäksi asiaksi onkin nostettava heikommin toimeentuleva väestö.

- Myös hallitusyhteistyötä pitää tarkastella kriittisessä valossa. Tarvitsemme nyt laajaa yhteistyötä ja uutta poliittista suuntaa, Korhonen sanoi pohdittaessa hallituskuvioita.

Keskusta valitsee uuden puheenjohtajan kesäkuussa Lahdessa järjestettävässä puoluekokouksessa.

Lisätiedot:

Joonas Korhonen 044 9477 038


Aiheeseen liittyvät linkit:
Joonas Korhosen blogi, josta löytyy myös kampanjan lehdistötiedote.
Facebook-kannatusryhmä
Aamulehti: Keskusta sai ensimmäinen "puheenjohtajaehdokkaansa"
Etelän media: Joonas Korhonen: Kepulaisuuteni perusta on kanalassa!
Etelän Median Korhonen 2010 -kampanjapaidat
Verkkouutiset: Vasemmistoliittolainen ilmoittautui Keskustan puheenjohtajakisaan

2 kommenttia:

tuomoj kirjoitti...

Tuo Etelän Media -kahvikuppi on pikkaisen tyyris. Mä olisin voinut sen muutoin ostaa, ette haluaisi laskea noita hintoja vähän? ;)

Etelän Median Helsingin toimitus kirjoitti...

Jage tuskin pystyy hintaa alentamaan, eikä sitä pysty tekemään Etelän Mediakaan. Hinnat tuotteille muodostuu ton Spreadshirtin ahneuden mukaan, eli me ei pystytä niihin vaikuttamaan.

Pieni osa tulee tosta logosta provikkana meille, mutta se käytetään hyväntekeväisyyteen kokonaisuudessaan. Myös punnan kurssi vaikuttaa (koska alunperin hinta oli 16,99e).

Ja näistä tuotteista siis ainoastaan Korhonen 2010 -paita liittyy Joonas Korhosen kampanjaan. Muilla kannatetaan keskustavastaista toimintaa noin yleensä.

Mutta jos tilaat 19.1.-7.2. välisenä aikana INLOVE2010 kampanjakoodilla saat ilmaisen toimituksen yli 25 punnan tilauksiin, eli pistä vaikka paita ja muki tilaukseen!

-Etelän Median Helsingin Toimitus