sunnuntaina, heinäkuuta 16, 2006

Technoratia ja muuta sälää blogiin

Ekan Binin blogista löytyy hyviä keinoja parantaa oman blogin toimintaa osiosta pimppaa blogis. Tänään olen sitten opetellut käyttämään technoratin tageja. Yrityksen ja erheytyksen kautta lopulta onnistuin ymmärtämään koodin pätkän toimimisen. Kopion Ekan binin sivuilta koodinpätkän ja muuttelin sitä eri tavoin kunnes se näytti vastaavan sitä mitä tavoittelin.

Muistuu mieleen lapsuus kun opettelin Qbasicia samalla tavalla. Valmiin koodin pätkän pohjalta tein kaikkea mitä vain keksin. Sillä kielellä tein ensimmäiset tekstipohjaiset seikkailupelini.

Huomatkaa muuten, että koodinpätkä on nimeä myöten kopioitu nimenomaan Ekan binin blogista eikä Technoratin omilta sivuilta. Kiitoksena säilytän muodon "Technorati tägit". Nyt pitäisi aina postatessa laittaa aina nuokin tagit mukaan.

Suosittelen muuten muillekin sivustoa. Parasta "Pimppaa blogisi" lisäksi on youtubelta napattuja videoklippeja päivittäin. Yleensä hip hopin klassikkoja 80-luvun molemmilta puolilta. Välillä sitten mukaan hyökkää tuoreempaa 90-lukua.

Asensin myös Sitemeterin laskurin linkin sivupalkin alareunaan. Jossain vaiheessa päivitän sinne sitten Mozillan Firefoxin selaimen ja Thunderbirdin sähköpostiuutistenlukijan linkit ja mitä nyt sitten mieleen tuleekaan. Kaatumisten kauttahan tää blogi paranee. Valkoinen tausta on pikkusen alkanut härnäämään. Pittäis sillekin tehdä jotain. Subcomandante Marcoksen naamari vaikka sinne tai sirppi ja vasara. Tai jos oikein provosoiva haluais olla niin


tagit: peli, pelit, bloggaus.
Technorati tägit: , , , , , , , , , ,

Ei kommentteja: