maanantaina, heinäkuuta 24, 2006

Vapaa palestiina

(Omistettu sille 13-vuotiaalle tytölle, joka murhattiin, koska hänen nähtiin uhkaavan vartioasemaa. Ja hyvää huomenta muillekin ihmisille.)

Se vaatii tiettyä munaa ajaa
lasten päältä tankilla
joku heitä keksi takaisin kivittää
se on sama kuin heitä pyrkis lohduttaa

Vapaa Palestiina on mahdollinen
Vapaa Palestiina on toisenlainen

Jos tuutte mun pihalle sekoilee
saatte kohta hauleja perseeseen
tänään "Maailman kylässä" tapahtuu
yksi kaveri tahtoo linnoittuu

Vapaa Palestiina on mahdollinen
Vapaa Palestiina on toisenlainen

Vallankumous lähtee kotoa
toiset sen jo saavat äidin maidosta
jos kidutuksen menet hyväksymään
siitä teidän lapset joutuu kärsimään

tagit: lyriikka
Technorati: , lyriikka, ,

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vasemmistolainen blogi ja kommenttien moderointi päällä? Yllätys? No ei todellakaan.

Vasemmistolaiset ideat eivät pärjää vapailla ideamarkkinoilla, vaan niitä tarvii tukea valtion toimesta (kuten erästä nimeltä mainitsematonta vasemmistolehteä) tai sitten täytyy pyrkiä sensuroimaan kaikki vasemmiston vastainen materiaali

Jaakko Vasankari kirjoitti...

Pistin moderoinnin päälle, koska kommentteihin on tullut välillä aina roskapostia. Tähän mennessä olen hyväksynyt sivuille kaikki kommentit. Huomatkaa esimerkiksi tämä, tämä, tämä ja tämä .

Enkä ole pyrkinyt sensuroimaan vasemmiston vastaista materiaalia.

Vasemmistolaisia ideoita levitetään myös ilman valtion tukea, mutta valtion suostumuksella. Kuten sosialistiliiton Murros-lehteä, pienvasemmistolaisten puolueiden omia lehtiä sekä monia anarkistisesti toimitettuja lehtiä.

Nykypäivä ja Kansan uutiset kuitenkin saavat lehdistötukea. Eniten tukea saavat Demari, Suomenmaa ja Nykypäivä, joista kaksi jälkimmäistä on oikeistolaisia lehtiä.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä blogisoftassa on kyllä "word verification" -systeemi, joten perustelusi moderoinnille on heikko. Kyllä ihmiset näpyttelevät enemmin lyhyen kirjainkoodin kuin odottelevat tuntikausia viestien hyväksyntää. Sitten lopulta, kun viestit hyväksytään, niin on tullut jo kymmenkunta uutta postausta eikä kukaan lue vanhoja

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa muuten kuunnella nuo:

http://www.freedomainradio.com/Traffic_Jams/argument_from_morality32.mp3

http://www.freedomainradio.com/Traffic_Jams/proving_morality_32.mp3

Aija kirjoitti...

Vasemmistolaiset ideat eivät pärjää ideamarkkinoilla? Onpa hutuinta huttua aikoihin :)

Katso Suomen historian kirjailijoita, maailmankirjallisuuden klassikoita, näytelmäkirjailijoita ja -ohjaajia, näyttelijöitä, kansanmuusikkoja, taiteilijoita, runoilijoita, kulttuuripersoonia: Löydätkö taustalta rahauskovaisen oikeistolaisen maailmankuvan? Historiankirjoitus ei sitä ainakaan ennen sinua ole löytänyt.

Jopa mainostoimistot imevät ideansa ja brändinsä alakulttuureista tai niiden kautta populaaristuneista mainstreamin osista. DNA-mainoksissa käytetään Che Guevaraa, Liikenneturvan tv-mainoksessa roikotetaan banderolleja moottoritien sillalta (tapa luotsattu Espoon Länsiväylällä viime autottomana päivänä toimestani) ja niin edelleen.

Valtio ei todellakaan tue vasemmistolaisia ideoita - niin kuin varmasti hyvin tiedät, kun olet oikeistolaisena mukana ajamassa alas merkittävimmän kulttuurin arvostusta ja elinvoimaa (ei sis. golfia ja oopperaa) riistämällä siltä ensin arvon ja rahoituksen, jolla kulttuurin luojia tuettaisiin. Toisaalta oikeiston toimilla ei ole merkitystä, sillä kulttuurintekijöitä ei ole mikään hirmuvalta tai kukaan ole missään kulttuurissa koskaan estänyt.

Eläköön vasemmistolainen kulttuurivallankumous, joka on jo pitkällä!

http://ayatar.vuodatus.net

o.h.i.a.l kirjoitti...

Muistutetaan täälläkin nyt siitä seikasta että Hizbollah on Libanonin hallituksessa oleva puolue. Hizbollahin suoraan puolueelle alisteiset joukot (ála SS) aloittivat konfliktin. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa? Hizbollahin pitäisi kantaa hallitusvastuunsa yhdessä muiden puolueiden tuella ja vähintään jyrkästi tuomita militanttiensa tekoset. Näin ei ole tapahtunut. On siis mahdollista, että käsky hyökkäyksiin tuli hallitustasolta, jolloin täysimittainen sota on oikeutettua.

Valitettavaa kaikille tahoille, mutta niin se taitaa kaiken järjen mukaan mennä.

isb kirjoitti...

Asia kommentteja! Kunnon rähinä päälle jäbät!

Olipa yllätys että toi vapaan taloussivudemokratian kannattaja on "nimetön". En mäkään kehtais tollasta paskaa suoltaa omalla nimellä!

Hetkinen, enhän mä tätäkään poikaa ponnista omalla nimellä, hmm.

No eipä mittään, Jaakko herätetäänkö Laululiike eloon?

Kiitti kommenteista muuten. Jäbäl on hienot kategoriat ym. ;)