keskiviikkona, marraskuuta 29, 2006

The moderate as extremist

Vihdoinkin joku on samaa mieltä. Se, että edustaa laitaa, voi ainakin sanoa edustavansa jotain. Orjuuteen tai kuolemanrangaistukseen maltillisesti suhtautuvat ovat tämän päivän paskasakkiväkeä, jolta puuttuu selkäranka.

The moderate as extremist

technorati , , , , .

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tästä poliitikot ovat haluttomia keskustelemaan, koska Vasankarikaan ei voi katsoa _järjestelmää äänestäjän näkökulkmasta_:

Vuosikymmenestä toiseen Suomen eduskuntavaaleissa on ollut vain kysymys siitä, että äänestetään yhdelle puolueelle uudet hallituskumppanit. Tuo tosiasia on vaikuttanut äänestysaktiivisuuteenkin kielteisesti. Äänestysaktiivisuus on laskenut vaali vaalilta. Ihmiset eivät viitsi äänestää, koska vuosikymmenestä toiseen järjestetään vain näennäisvaalit.

Maailmassa on ainoastaan muutama valtio, missä yksi puolue on ollut pitempään hallitusvallassa kuin Suomessa. Nämä valtiot ovat aakkosjärjestyksessä: Kiina, Kuuba, Myanmar, Pohjois-Korea ja Vietnam.

Euroopan ennätys Suomella jo on. Suomi tavoitelee kyseenalaista ME:tä tällä alalla.

Kuka kehtaa kertoa jollekin ulkomaalaisille minkälainen puolidemokratia Suomessa on. Kansa on erittäin hyvin koulutettua, mutta ei ole näkevinään mitään outoa siinä, että sama puolue on hallitusvallassa koko ajan vaaleista toiseen. Viimeisin yhtäjaksoinen rupeama on jo kestänyt yli 30 vuotta. Sitäkin ennen pienin poikkeuksin koko ajan vuodesta ja vaaleista toiseen.

SUOMALAINEN ÄÄNIOIKEUTETTU, JOKA ON ALOITTANUT ÄÄNESTYSURANSA YLI 30 VUOTTA SITTEN ON JO EHTINYT LÄHES 60-VUOTIAAKSI NÄKEMÄTTÄ YHTÄÄN AINOTA LÄNSIMAALAISTYYPPISTÄ HALLITUSVAIHDOSTA KOKO AIKANA! Maailma on muuttunut siinä ajassa täysin, mutta suomalainen poliittinen järjestelmä ei.

Borat vitsailee muka "kaukaisesta" ja "kehittymättömästä" Kazakstanista, vaikka Kazakstan on lähempänä Stadingradia kuin Espanja, jossa sentään vaalien seurauksena voi vaihtua koko hallitus toisin kuin Suomessa.

http://jami10.blogspot.com

Jaakko Vasankari kirjoitti...

Nyt mä tajusin. Mä luulin, et se tarkoitat demareita, mutta sä tarkoititkin Rkp:tä.

Rkp:hän onkin se puolue, joka pitää valtaa käsissään tässä maassa. Hih.