lauantaina, joulukuuta 30, 2006

Ultimate alliance

Tuli hankittua Marvel: Ultimate alliance ps2:lle. Neljäs näytös on menossa pelissä. Työt ja "harrastukset" ovat tulleet vähän tielle. Taas pitäisi lähteä töihin, mutta tässä teillekin makua tästä mainiosta toimintaroolipelistä.

Jos ette tunne hahmoja. Niin se peltipäinen kaveri ruudulla on tohtori Doom. Sinipukuinen kaveri, joka tilaa supersankarit paikalle on Nick Fury.

Neljästä supersankarista Hämähäkkimies on varmasti tuttu kaikille. Kapteeni Amerikka on sininen jäbä, jolla on kilpi. Se on jonkinlainen supersotilas, joka kehitettiin toisen maailmansodan aikana listimään sakemanneja. Kolmas kaveri on Thor, eli Odinin poika, ja ukkosen jumala. Marvelin universumissa on tilaa vaikka mille, jopa Valhallalle ja Asgardille. Neljäs tyyppi on X-men -elokuvistakin tuttu Wolverine. Kaverilla on ihmeellinen kyky parantua, pysyä samanikäisenä ja hänen luunsa ovat adamantiumia, maailman kaikkeuden kovinta ainetta. Wolverine on myös viehättävällä tavalla verenhimoinen sekopää.technorati , , , , , , , , , , , , .

Ei kommentteja: