sunnuntaina, joulukuuta 31, 2006

Eka Bini, Hussein ja Bill Hicks

Töistä tullut ja viinilasillisella. Syitä jättää kirjoittamatta, mutta tässä olen ja toinen virke jo menossa.

Blogistaniassa on käsitelty tänään Hussein kuolemantuomiota, niin kuin sitä on käsitelty useilla nettifoorumeilla, mutta mä nyt sivuutan ne, koska kaikki käsittelee sitä täsmälleen yhdellä tavalla. Kuoleman tuomio on väärä ja jokainen osaa muistuttaa, että Hussein oli erittäin, erittäin paha setä.

Uudet isännät ne vasta mukavia onkin. 650 000 kuollutta rohkeimman arvion mukaan. Miedoin arvio on tällä hetkellä "ketä vittua kiinnostaa, me tapetaan vittu terroristeja".

Tätä ei kukaan tunnu nyt muistavan, kun puhutaan nykyisyydestä. Paitsi yksi parhaimmista blogeista, joita seuraan, Eka bini.

Saddam kuoli - se siitä, kirjoittaa Eka bini. Olen itsekin samaa mieltä, että kuolemantuomio on väärin ja Husseinista tulee nyt turha marttyyri, jne., jne. Mutta mihin hävisi kaikki ne ihmisoikeusloukkaukset, joita Irakissa tapahtuu koko ajan? Irakin nykyinen hallitsija, coalition of the willing eli Yhdysvaltain haaremi, rahoitti ja aseisti Irakin, tuki Irakia kaiken aikaa kunnes Irak kävi nokkavaksi ja kävi "väärän" valtion kimppuun. Iran oli ihan ok kohde, Kuwait ei. Eikä Yhdysvallat edes myynyt mitä tahansa lelupyssyjä vaan kemiallisia aseita.

Yhdistä nyt kaksi kummarrusta toisiinsa. Kiitos Eka bini muistutuksesta. Kiitokset Bill Hicksille (rauha sielullesi) tarkkanäköisyydestäsi. Bill Hicks puhuu siis aikaa ennen toista Yhdysvaltojen cowvoy-retkeä. Hicks kuoli vuonna 94, kolme vuotta Persianlahden sodan jälkeen. Minulla on salaliittoteoria aiheesta, mutta kerron siitä ehkä joskus myöhemmin.

Jotta ei olisi kuitenkaan liian tarkkanäköistä toimintaa, tarjotaan vielä pari Lehden raporttia Irakista:
Saddam jätti viimeisissä sanoissa viestin jälkipolvilleen,
Maajussit: Saddamin kuolemalla kauaskantoisia seurauksia,
Saddam Hussein:ystävä, toveri, vitun hullu,
Saddam ei saanut mantelia - toive ei toteutunut

Hyvää uutta vuotta kaikille. Kaikki ei ole menetetty, niin kauan kuin meillä on toivoa, koska niin kauan kuin meillä on toivoa, kaikki ei ole menetetty.

technorati , , , , , , , , , , , , , , , , .

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos ihan pikkutarkkoja ollaan, niin Saddamin suurin aseistaja oli kyllä Neuvostoliitto.

Jaakko Vasankari kirjoitti...

Kiitokset tästä pätkästä infoa.

Ano2 kirjoitti...

Juu. Irakin ja Iranin sodan aikana useat suurmaat tukivat Saddamia: USA, Neuvostoliitto, Kiina ja Ranska.

Wiki kertoo, että aikana ennen persianlahden sotaa 1990, USA kuitenkin lähetti Saddamille miljardeja, jotta Saddamin ja Neuvostoliiton välille ei muodostuisi voimakasta liittoa.

CIA:n ja Saddamin yhteisestä historiasta löyty flashikin: http://www.bushflash.com/thanks.html