perjantaina, tammikuuta 26, 2007

Halla-ahon diggarit Eka Binin kimpussa

Halla-Ahon tukiryhmä on kyllä varmastikin netin aktiivisimpia. Eka bini kummasteli Perussuomalaisten ehdokkaan ahdasmielisyyttä, ja johan kommenttiloota oli täynnä.

Muun muassa seuraavat asiat ovat ärsyttäneet. Kun Eka bini kirjoitti, että ei kannata äänestää kaveria, koska Halla-Aho on muukalaisvihamielinen. Kommenttina tuli: " Ilmeisesti tämän blogin kirjoittanut henkilö vastustaa isyysvapaata? Onko näin, että vain äidin pitäisi jäädä kotiin hoitamaan lapsia? "

Tässä esimerkki tilanteesta, jossa huudellaan ohitse, tai kiltimmin sanottuna, vedetään vääriä johtopäätöksiä. Kommenttipalstalle käydään myös tyypillisiä kirjoittaja-on-idiootti-postauksia.

Kestämisiä Eka binille, toivottaa tämän blogin pitäjä.

ps. Älkää äänestäkö muukalaisvihamielisiä Perussuomalaisia. Siitä ei seuraa muuta kuin vainoja. Jagen renessanssi suosittelee iltaelokuvaksi tänään V niin kuin verikostoa sekä Star Wreck - In the pirkningia. Edellisessä elokuvassa kerrotaan mustavalkoisesta maailman näkevästä uskonnollisesta hyypästä. Jälkimmäinen kertoo siitä, mitä tapahtuu kun tyhmyys ja teknologinen ylivoima yhdistetään. (Valmiina jatkamaan keskustelua)

edit: Joonas Korhonen Hämeenlinnasta on ottanut jotain kantaa myös, ja tätä teemaa hieman sivuten.

technorati , , , , , rasismi, .

32 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Kun Eka bini kirjoitti, että ei kannata äänestää kaveria, koska Halla-Aho on muukalaisvihamielinen.

Kommenttina tuli: " Ilmeisesti tämän blogin kirjoittanut henkilö vastustaa isyysvapaata? Onko näin, että vain äidin pitäisi jäädä kotiin hoitamaan lapsia? ""

Siinä vastattiin ISB:n väitteeseen, että Jussi Halla-aho olisi työtön. Hän oli isyysvapaalla, mutta on tietääkseni jo palannut töihin.

ISB kirjoitti Eka Bini blogissaan:
"Täytyy toisaalta ymmärtää poloista. Jos minäkin olisin saanut kenkää historiallisen slavistiikan tuntiopettajan työstä ja istunut sen jälkeen työttömänä hiekkalaatikolla voisi vastaavanlainen roskapopulismi alkaa kummittelemaan päässä."

Anonyymi kirjoitti...

Logiikkasi on jäätävää. Jos Halla-ahon täysin epämääräinen mustamaalaaminen saa Halla-ahon kannattajat kirjoittamaan satoja / kymmeniä viestejä vastaukseksi, niin se kertoo siitä, että Halla-ahon kannattajia on marginaalinen ja kovaääninen joukko. Ei suinkaan sitä, että Halla-aholla olisi erittäin paljon kannattajia...

Etkö kenties vain voi hyväksyä sitä, että suurin osa suomalaisista on "rasistisia" ja sinä et voi sille mitään? Jokaisella kun on oikeus vastustaa maahanmuuttoa demokratiassa.

PS. Kaikki tutkimuset osoittavat, että enemmistön mielestä täällä on LIIKAA MAAHANMUUTTAJIA. Eli toisin sanoen ENEMMISTÖ ei halua lisää MAMUJA tänne.

Anonyymi kirjoitti...

Kuule, Vasankari. Ymmärrät varmasti oikein hyvin, että ISBin kirjoitus oli hyvin epäasiallinen ad hominem -hyökkäys. Ellet ymmärrä, voin vain sääliä sinua.

Ei ihmisen tarvitse olla tyhmä, vaikka vasuri olisikin.

Anonyymi kirjoitti...

"Tässä esimerkki tilanteesta, jossa huudellaan ohitse, tai kiltimmin sanottuna, vedetään vääriä johtopäätöksiä."

Niinpä. Koeta jatkossa olla vetämättä vääriä johtopäätöksiä :)

Anonyymi kirjoitti...

Perusteles millä tavalla J H-a on muukalaisvihamielinen? Hänhän vaan kritisoi ansiokkaasti lähinnä mediaa ja maahanmuuton seurauksia sekä ilmiöitä ja on syystäkin suosittu.

Anonyymi kirjoitti...

Jep jep.. Samat pellet näyttää löytäneen myös tänne. Pysyisivät Eirassa valistamassa porvariruovia.

Anonyymi kirjoitti...

Godwinin laki

Anonyymi kirjoitti...

Teissä vasureissa on se geneerinen vika, että te ette kykene erottamaan sisältöä ja muotoa toisistaan. Jos joku on oikeamielinen, kaikki, mitä hän sanoo, on asiallista. Jos joku on väärää mieltä, kaikki, mitä hän sanoo, on epäasiallista. Toisin sanoen te ette pysty tunnistamaan ja tuomitsemaan törkeyksiä, jos niiden latelija on mielestänne "hyvällä asialla".

Tällainen on melkoista maailmankaikkeuden mustavalkoistamista. Mutta se tietysti tekee elämän helpoksi.

Tuo edellinen kommentti on sekin paljonpuhuva. Eri mieltä olevat ovat pellejä, ja koska he ovat pellejä, omia teesejä ei tarvitse millään tavalla perustella.

Skarppaa, Vasankari! Yleensä olet pysytellyt asialinjalla, toisin kuin esim. toveri Laakso jr. Pointsit saat siitäkin, että vasureille epätyypilliseen tapaan et sensuroi vääriä mielipiteitä kommenttiosastoltasi. Ja tietysti siitä, että olet hyvin ystävällinen baarimestari.

Anonyymi kirjoitti...

" Älkää äänestäkö muukalaisvihamielisiä Perussuomalaisia. Siitä ei seuraa muuta kuin vainoja."


Millaisia vainoja mahtanet tarkoittaa?

En oikein usko että tänne ollaan keskitysleirejä perustamassa jos persut vaikka vaalivoiton saisivatkin.

Anonyymi kirjoitti...

Kekke: Ollaan, ollaan. Polttouuneja viritellään jo. Sitten kun me rasse-nasset päästään valtaan, niin me tapetaan ihan kaikki ja rikotaan ihan kaikki paikat.

Anonyymi kirjoitti...

Bipolarisaatiosta ja demonisoinnista

Itse-oppinut dosentti kirjoitti...

Ensinnäkin, pidän rasistisena sitä, että joidenkin maiden kansalaisia pidetään automaattisesti rikollisina, varsinkin islamilaisista maista tulevia ihmisiä.

Toiseksi, sain idean kirjoittaa koko postin, kun tulin ajatelleeksi, että Halla-ahon tukiryhmä tai muuten random-tukijat ovat jokaikisellä keskustelufoorumilla netissä, ja aina valmiina iskemään sinne, missä Halla-Aho mainitaan. Halusin testata, täyttyykö minunkin kommenttilootani tästä syystä, ja tadaa: töistä tullessani iloiset 11 postia jo.

Minunkin kirjoitukseni oli ad hominem -tyyppinen kirjoitus osittain. Se liittyi sekä perussuomalaisten ehdokkaaseen, että rasistiseen näkemykseen, että islamilaisista maista tulevat ihmiset aiheuttavat vain ongelmia. Jussilla näyttää olevan tämmöiset näkemykset. Joten hyökkään ajatusten kautta henkilöä kohden, kierosti ajatellen.

Mitä tulee polttouuneihin, ja muihin natsimeininkeihin, niin uskon vakaasti, että perussuomalaiset ovat paljon sivistyneempiä, eivätkä niin mauttomia keinoja sortuisi julkisuudessa ehdottelemaan, paitsi sarkastisesti.

Osaa tällä palstalla olevista viesteistä en ymmärrä alkuunkaan. Kakkosviestistä ainoastaan toinen palsta on ymmärrettävissä järjellä:

"Etkö kenties vain voi hyväksyä sitä, että suurin osa suomalaisista on "rasistisia" ja sinä et voi sille mitään? Jokaisella kun on oikeus vastustaa maahanmuuttoa demokratiassa."

Ensimmäinen kysymys on kaksiosainen. Ensimmmäinen osa käsittelee sitä, että enkö voi hyväksyä sitä, että osa ihmisistä ovat rasisteja. En voi hyväksyä, vaikkakin voin ymmärtää sitä. Toinen osa kysymystä käsittelee sitä, että enkö ensimmäisen ehdon täyttyessä voi asialle mitään. Kyllä voin vaikuttaa asiaan argumentoimalla sivistyneesti. Viestin viimeisen osion tutkimusviitteeseen en ota kantaa, koska en tiedä mistä puhutaan.

Mitä näihin kaksoistandardeihin tulee. Jussi Halla-Aho kirjoittaa, että "Teissä vasureissa on se geneerinen vika, että te ette kykene erottamaan sisältöä ja muotoa toisistaan. Jos joku on oikeamielinen, kaikki, mitä hän sanoo, on asiallista. Jos joku on väärää mieltä, kaikki, mitä hän sanoo, on epäasiallista. Toisin sanoen te ette pysty tunnistamaan ja tuomitsemaan törkeyksiä, jos niiden latelija on mielestänne "hyvällä asialla"."

"Tällainen on melkoista maailmankaikkeuden mustavalkoistamista. Mutta se tietysti tekee elämän helpoksi.
"

Halla-Aho näki vasemmistolaiset yhtenä massana, jotka ovat kaikki samanmielisiä ja yhteneväisiä ajatusmaailmaltaan, ja jotka näkevät kaikki muut vihollisina.

Totta on, että en perustellut mihin muukalaisvihamielisyys perustuu. Eka bini teki sen. Oma kirjoitukseni oli kommentti kirjoituksesta. Määrittelin muukalaisvihamielisyyden perusteet alussa, eli pidän rasistisena joidenkin ihmisten tai ihmisryhmien pitämistä alempiarvoisina sen takia, että he tulevat islamilaisista maista.

Odottelen postiini kymmentä uutta viestiä aamuun mennessä. Siihen asti hyvää yötä.

Anonyymi kirjoitti...

"Halusin testata, täyttyykö minunkin kommenttilootani tästä syystä, ja tadaa: töistä tullessani iloiset 11 postia jo."

Vinkkaa Jaakko muille vihervasureille, että kirjoittavat jotain Halla-ahosta. :)

"pidän rasistisena sitä, että joidenkin maiden kansalaisia pidetään automaattisesti rikollisina, varsinkin islamilaisista maista tulevia ihmisiä."

Olen tuossa asiassa samaa mieltä kanssasi. Jos muistan oikein, niin yli puolet Suomen pakolaisista on muslimeja eli ei heitä pahemmin ole syrjitty.

Maahanmuuttajat tekevät Suomessa suhteellisesti enemmän rikoksia. Kun tarkastellaan tarkemmin tilastoja. Havaitaan, että erityisemmin muslimit tehtailevat valtavasti rikoksia. Jotain pitäisi tehdä asialle ennen kuin otamme lisää kiintiöpakolaisina muslimeja.

Ulkomaalaisten rikollisuus Suomessa

Historian blames immigrant woes on 'segregated society'

Tilastot eivät valehtele, poliitikot valehtelevat

Third-world immigration and multiculturalism

Väärissä paikoissa asuvista ihmisistä

Muslim hardship under spotlight

Anonyymi kirjoitti...

"Ensimmäinen kysymys on kaksiosainen. Ensimmmäinen osa käsittelee sitä, että enkö voi hyväksyä sitä, että osa ihmisistä ovat rasisteja. En voi hyväksyä, vaikkakin voin ymmärtää sitä. Toinen osa kysymystä käsittelee sitä, että enkö ensimmäisen ehdon täyttyessä voi asialle mitään. Kyllä voin vaikuttaa asiaan argumentoimalla sivistyneesti. Viestin viimeisen osion tutkimusviitteeseen en ota kantaa, koska en tiedä mistä puhutaan."

Eihän kun kyseessä vain yksi ja yhtenäinen kysymys.

Hyvä hyvä, ad hoc-argumentit ovat hyvä tapa aloittaa pystymetsäläisten käännytys monikulttuuri-uskontoon..

Anonyymi kirjoitti...

Älä nyt bloggerihyvä menetä yöuniasi. Halla-ahoa kannattaa moni joka ei muuten koskisi PerSuihin pitkällä kepilläkään. Tuskin PerSuilta menee kukaan läpi. Eikä siinä mitään, demokratia on sellaista. Suomalaisten kasvava ulkomaalaisvastaisuus selittyy juuri niillä asioilla joita Hallis käsittelee teksteissään. Olisit enemmän huolissasi siitä mitä tuleva eduskunta aikoo tehdä ko asioille, eikä siitä pääseekö joku akateeminen alaviite eduskuntaan vai ei. Ei pääse. Mutte hyvä että keskustellaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Määrittelin muukalaisvihamielisyyden perusteet alussa, eli pidän rasistisena joidenkin ihmisten tai ihmisryhmien pitämistä alempiarvoisina sen takia, että he tulevat islamilaisista maista."

Ihan hieno määritelmä. Ja tuon perusteella kukaan Halla-ahon kannattajista ja varsinkaan hän itse EI ole rasisti.

Taavi Tavallista kiinnosta juuri pätkääkään mistä joku tulee, vaan miten hän KÄYTTÄYTYY. Sille että tietystä suunnasta tulevat tuppaavat käytäytymään samallatavoin, ja etupäässä negatiivisesti Taavin/Suomen kannalta, ei nyt vaan voi mitään. Tai no voi toki, laittaa paksut ruusunpunaiset moku-linssit päähän ja uskotella itselleen että vallitseva 'kehitys' on 'rikkaus'.

Anonyymi kirjoitti...

Kun vasuri kirjoittaa ekan kerran kansaa oikeasti rassaavista asioista, joista media vaikenee kuin muuri, niin sitten hän väittää heti, että kyseessä on pieni marginaalinen ryhmä kiihhottajia. Tämä sitten ihmettelee, että miksi vieraskirja täyttyy monikulttuuria vastustavista viesteistä, että miten tällä marginaalisella porukalla oikein aika riittää tällaiseen. Syy ei tietenkään voi olla siinä, että suomalaiset eivät oikeasti haluaisi lisää ongelmia siis mamuja tänne. Vaan siinä, että nämä rasistit ovaat marginaalinen ryhmä.

Ai niin, mutta toisaalla taas suomalaisia kutsutaan yleisesti rasistisikis ihmisiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, onpa hassua että Suomessa kuitenkin ovat vallassa maahanmuuton lisäämistä kannattavat tahot, vaikka suurin osa kansasta tätä vastustaakin. Eikun syynähän olikin se median salaliitto, jostain syystä toimittajiksi on valikoitunut yksinomaan näitä keski-ikäisiä vihervasureita jotka eivät kerro asioiden todellista laitaa. Jepjep ;)

Ja jotta ei totuutta vääristeltäisi, on mielipidekyselyissä suurin osa kannattanut nykyistä määrää maahanmuuttajia jatkossakin.

Vierailija kirjoitti...

Vasankari voisi käydä lukemassa havaintojani Suomi24:llä, kun kerran näkyy siellä jo olleen toisaalla aiemminkin. Oliko liian vaikeita ja ideologian kanssa ristiriidassa olevia asioita, kun keltään ei tule kunnon vastauksia? Vai ettekö osaa klikata linkkejä ja lukea paria palstasenttiä enempää?

Mitä tulee eriarvoisuuteen, sitä on, eikä se katoa sillä että tänne päästetään tai vielä pahempaa, tarkoituksella rahdataan porukkaa, joka pahentaa tätä eriarvoisuutta. Jos Vasankari ei tiedä vielä, niin kerron hänelle suurena salaisuutena: sekä kunnallis- että valtiontaloudet ovat pahasti kustannusongelmissa.

Vierailija kirjoitti...

Niin, Jaakko kulta, herää jo.

Katsot asiaa aivan täkäläisen näkökulman kautta etkä tajua että muilla on erilaisia arvojärjestelmiä.

Ja ne ovat käytännössä hyvin ikäviä, alkutahteja ollaan jo ottamassa täälläkin, näiden maahantulleiden myötävaikutuksella.

Jaakko, sinun olisi syytä jo ymmärtää että pelkillä pontevilla edistyksellisillä vakuutteluilla ja uskolla ei päästä mihinkään. Sinä olet täysin kyvytön olemaan minkään tällaisen muutoksen takuumies, joka estäisi haittojen realisoitumisen, kun muutos etenee jatkuvasti. Ruotsissa on nähty ettei viranomaisetkaan siihen pysty.

Anonyymi kirjoitti...

Ensinnäkin, pidän rasistisena sitä, että joidenkin maiden kansalaisia pidetään automaattisesti rikollisina, varsinkin islamilaisista maista tulevia ihmisiä.

No minäpä tästä poistun ja toivotan Jaakolle menestystä hänen urheassa taistelussaan olkiukkoja vastaan.

Koska olen humanisti, annan sinulle ystävällisen neuvon: Sinun ei kannata kirjoittaa minua koskevia kirjoituksia. Siitä on aatteellesi vain haittaa. Lukijoideni joukossa on nimittäin runsaasti entisiä ja melkein entisiä vihervasemmistolaisia. Kun he tulevat tänne ja toteavat, että sinä ja hippiystäväsi kykenette vastaamaan perusteltuihin kysymyksiin ainoastaan törkeyksillä ja kliseillä ettekä selvästikään ymmärrä lukemaanne, he ryhtyvät oman arvomaailmansa perusteelliseen uudelleenarviointiin. Ellei ihminen ole uskossaan täydellisen sokea, hän ei mielellään assosioidu niihin, jotka tekevät itsestään pellen.

Varoituksesi perussuomalaisten äänestämisestä taas ovat ruudin tuhlausta. Blogiasi lukee kymmenen ihmistä, jotka kaikki ovat valmiiksi samaa mieltä kanssasi, eivätkä varmasti äänestä persuja.

Hyvää yötä ja eheytymistä.

Anonyymi kirjoitti...

"Ensinnäkin, pidän rasistisena sitä, että joidenkin maiden kansalaisia pidetään automaattisesti rikollisina, varsinkin islamilaisista maista tulevia ihmisiä."

Päänatsirasistijussi jo tuossa sanoikin kaiken tarpeellisen, mutta koska hänen vivahteikas ironiansaa saattaa mennä tavan lukijaltasi yläoikealta ohitse, suomennettakoon:

Kukaan, edes Halla-aho, ei ole väittänyt tuollaista. Sen sijaan on itsestään selvää että muslimimaahanmuuttajat ja erityisesti somalit ovat räikeästi yliedustettuina rikostilastoissa. Onko tämän toteaminen ääneen rasismia? Voi voi, tilastokeskus on sitten kai Suomen suurin rasistinen organisaatio. Olisiko miekkarin paikka? Perustettaisiinko totuusministeriö? Jätetäänkö rikollisten etninen tausta mainitsematta, kuten päämedia aina tekee? Ettei vain kukaan nuivistu.

Herää ja haista khatin tuoksu. Maahanmuuttajien mukana Suomeen on tullut kokonaisia uusia rikollisuuden lajeja jotka ovat suomalaiselle yhteiskunnalle aivan käsittämättömiä: joukkoraiskaukset, järjestelmällinen ryöstely avoimesti ja missä vain, sivullisten joukkopahoinpitelyt, kokonaisen varjoyhteiskunnan pystyttäminen oman (väärin tulkitun) uskonnon ja keskiaikaisen tapakulttuurin ympärille.

Syypää on tietysti rasistinen suomijuntti ja hänen pääideologinsa, ehdokas Halla-aho. Hyihyi rasisteja. Jussille kivitystuomio, kuka heittää ekan binin, eiku kiven? Sinäkö?

Itse-oppinut dosentti kirjoitti...

Ei kriminologian harrastamisessa mitään pahaa ole. Keskittyminen pelkästään ulkomaisten tekemiin rikoksiin on, kiltisti sanoen, hieman vinksahtanutta.

Rikosten ehkäisyssä käytetään apuna kriminologiaa. Rikosten tekemisen alttiuteen vaikuttaa vanhan sananlaskun mukaan tilaisuus, mutta myös köyhyys, syrjäytyneisyys ja asunnottomuus.

Anonyymi kirjoitti...

"Ei kriminologian harrastamisessa mitään pahaa ole. Keskittyminen pelkästään ulkomaisten tekemiin rikoksiin on, kiltisti sanoen, hieman vinksahtanutta."

Tosiaan Suomessa rikollisia ei lajitella rodun perusteella, jota taas harrastetaan Yhdysvalloissa.

Yhdysvalloissa onkin saatu positiivisia kokemuksia rodullisella profiloinnilla. Eli rikollisia on saatu enemmän kiinni.

Toki voit uskoa, että Yhdysvalloissa ollaan vinksahtaneita, sehän ei siis mikään ihme vasurilta olisikaan, mutta eiköhän tulokoset puhu puolestansa. Einä et kai sitten halua, että rikollisia etnoja otetaan kiinni, koska se voisi lisätä rasismia?

Tarja Halonen stalinistinen marionettinukke suomalaisten suohon laulaja kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Tamperelainen herrasmieshistorioitsija kiipelissä

Itse-oppinut dosentti kirjoitti...

Joku roti tekstien suhteen nyt. Vaikka en moderoikaan pahemmin tekstejä ideologisista syistä, ja uskon vahvasti, että julkinen keskustelu on parempi kuin julkisen ajattelun kieltäminen, poistan silti sellaiset viestit joissa huoritellaan ja ryssitellään.

En tiedä auttaako Jussin kampanjointia yhtään erään Lehdon tukemiset, vai kääntyykö se itseään vastaan. Siitä huolimatta en hyväksy yhden poistetun viestin kielenkäyttöä blogissani.

Tänne saa laittaa mitä tahansa idioottimaisuuksia, huonosta argumentoinnista sanojen laittamiseen toisten suuhun, sekä viherpiipertäjien haukkuminen, mutta jonkinlaista tasoa kuitenkin vaadin.

Jos joku kokee suomen kielen uhatuksi, niin paras tapa puolustaa omaa kieltään, on käyttää sitä tyylikkäästi.

Anonyymi kirjoitti...

"Ei kriminologian harrastamisessa mitään pahaa ole. Keskittyminen pelkästään ulkomaisten tekemiin rikoksiin on, kiltisti sanoen, hieman vinksahtanutta.

Rikosten ehkäisyssä käytetään apuna kriminologiaa. Rikosten tekemisen alttiuteen vaikuttaa vanhan sananlaskun mukaan tilaisuus, mutta myös köyhyys, syrjäytyneisyys ja asunnottomuus."

Ja tällä näennäisellä "vastineella" ilmaiset siis kantasi yhden äänestäjän huolestumiseen ulkomaalaisten rikollisuudesta?

Sinussahan on poliitikon vikaa. Et voi sanoa suoraan joko

- kyllä, jotkut ulkomaalaiset tekevät törkeitä rikoksia ja leimaavat näin kaikki ulkomaalaiset

tai

- en pidä ulkomaalaisten rikollisuutta ongelmana.

Sinulla ei siis ole mielipidettä tai tietoa asiasta.

Kerropa miksi kukaan haluaisi eduskuntaan tyhjää toistelevan, suoria lausuntoja välttelevän automaatin? Halla-aholla on mielipide, ainakin yksi, ja hän puolustaa sitä. Sinä puolestasi olet vain yksi laumasta huutamassa. Aivan kuten se toinen "ajattelija" isb jolle kerjäät sympatiaa pahoja nettirasisteja vastaan.

Onko sinulla omaa kantaa Halla-ahon käsittelemiin aiheisiin, kuten ulkomaalaisten rikoksiin ja islamin negatiivisiin puoliin? Vai onko koko asiakokonaisuus niin marginaalinen ettet ota kantaa?

Hallis ei mene eduskuntaan, valitettavasti. Joten ole huoletta, rasistit saavat jatkossakin möykätä omilla marginaalisilla foorumeillaan. Kukaan eiu kyseenalaista loistavaa multikultitulevaisuutta.

Mutte eikö sinua yhtään ihmetä että on asioita joita ei SAA kyseenalaistaa?

Uskaltaisit ajatella. Tai jotain.

Vierailija kirjoitti...

Ei Jaakko taida uskaltaa. Kuten huomasit, häneltä jäi vastaamatta kahteen edelliseen kommenttiini. Yleensä näiltä tulee tavanomainen ideologinen liturgia, ohipuhelu, jolla asia kuitataan, kun ei muuhun kyetä.

Ja tällaisten ihmisten varaan meidän pitäisi maamme uskoa.

Itse-oppinut dosentti kirjoitti...

Ai niin, pitää kommentoida välillä.

Halla-Aho Akbar: Voin myöntää, että ulkomaalaiset tekevät rikoksia.

Vierailija: Joo, monikulttuurisuus on falafelia, rappia, Sun Tzuuta, yms.

Arvojärjestelmistä olen samaa mieltä, että ne ovat erilaisia, ja niitä esiintyy kaikkialla, erityisesti yksilöiden välillä. Yksi saattaa pitää ennaltaehkäiseviä iskuja oikeina ratkaisuna, toinen saattaa pitää ainoastaan itsepuolustusta oikeutettuna ja kolmas saattaa olla ehdoton pasifismissaan.

Kunniakäsityksestä: kait meillä kaikilla semmoinen on, ja kaikki ei osaa niellä lapasella annettua haastetta. Jotkut osaa pidättäytyä väkivallasta oli sitten Yhdysvalloista, Suomesta, Venäjältä tai Etelä-Jemenistä, toiset taas ei. Mun mielestä ei saa tappaa ihmisiä, jos ne loukkaa jollain tavalla. Teesini koskee kaikkia.

Anonyymi kirjoitti...

Oletko kuullut sellaisesta käsitteestä kuin argumentointivirhe? On tietenkin kovin vaikea käsite, mutta koitan sinua hieman avittaa (kun näytät apua todella kipeästi kaipaavan). Tässä sinulle linkki, josta on hyvä aloittaa: http://fi.wikipedia.org/wiki/Argumentointivirhe.

Katsotaan sitten paria virhettä, jotka näyttävät olevan erittäin tyypillisiä sinulle ja ystävällesi Eka binille (voisi melkein luulla, että olette yksi ja sama ihminen sen verran yhteneväistä argumentointinne kaikessa virheellisyydessään on). Ensinnäkin Ad Hominem, eli henkilökohtaisuuksiin vetoaminen: http://fi.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_hominem. Tästä tyylipuhdas esimerkki löytyy ystäväsi blogista (jaa toki tämä ohjeistus hänen kanssaan, hänkin kaipaa selvästi kovasti apua argumentoinnissaan):

” Täytyy toisaalta ymmärtää poloista. Jos minäkin olisin saanut kenkää historiallisen slavistiikan tuntiopettajan työstä ja istunut sen jälkeen työttömänä hiekkalaatikolla voisi vastaavanlainen roskapopulismi alkaa kummittelemaan päässä.”

Tässä mennään vielä itse asiassa pitemmälle kuin edes varsinainen Argumentum ad hominem (tai sen tässä käytetty alalaji Ad hominen abusivis) edellyttäisi, valehdellaan tuosta loukattavasta piirteestä (haukutaan henkilöä työttömäksi, vaikkei hän sitä edes ole). Kai ymmärrät nyt tämän argumentin täydellisen typeryyden? Täydellisen typerä se olisi ollut, vaikka Halla-aho olisi ollutkin työtön, valehtelu vielä pahentaa sitä (kyseisen aivopierun typeryys on jo käsityskykyni ulkopuolella).

Tarkastellaan vielä toista suosikkeanne, nimittäin olkinukkea: http://fi.wikipedia.org/wiki/Olkinukke. Tästä löytyy reippaasti tyylipuhtaita esimerkkejä ihan sinun omasta kirjoituksestasikin (löytyisi useampiakin, jotka tämän kategorian alle menevät, mutta jätän niiden etsimisen sinulle harjoitustehtäväksi):

“Älkää äänestäkö muukalaisvihamielisiä Perussuomalaisia. Siitä ei seuraa muuta kuin vainoja.”


Lisäksi kannattaa suosittelen kirjoituksesi perusteella perehtymään tarkasti myös seuraaviin:
Geneettinen virhepäätelmä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Geneettinen_virhep%C3%A4%C3%A4telm%C3%A4
Toiveajattelu: http://fi.wikipedia.org/wiki/Toiveajattelu
Välinpitämättömyys tieteestä: http://fi.wikipedia.org/wiki/V%C3%A4linpit%C3%A4m%C3%A4tt%C3%B6myys_tieteest%C3%A4
Virheellinen analogia: http://fi.wikipedia.org/wiki/Virheellinen_analogia

Näitä nyt ainakin pikaisella vilkaisulla kirjoituksesi ja kommenttisi suorastaan vilisevät (varmaan vielä paljon muitakin). Jätän sinulle harjoitustehtäväksi näiden etsimisen tekstistäsi (ei ole edes vaikea homma päästä alkuun, niitä on niin paljon). Eikä kestä kiittää, auttelin ihan mielelläni.

T. auttavainen logiikan ja rehellisen ja tyylipuhtaan argumentoinnin ystävä

Anonyymi kirjoitti...

Olen sanaton. Täällä keskustellaan selkeästi sillä tasolla, että se menee yli hilseeni.

Ainoa kohta josta löydän tarttumapintaa on anonymous numero kahden väite, että Vasankari ei hyväksy sitä, että suurin osa suomalaisista on "rasisteja". Lauseessa on yksinkertainen virhe. Suomalaisista ei ole suurin osa "rasisteja". En oikeastaan tunne ainoatakaan todellista rasistia, tai korkeintaan pari tuntemaani ihmistä voisi sanoa olevansa rasisteja.

Sellainen joka toista väittää, ei tunne suomalaista kulttuuria ja suomalaisia ihmisiä.