tiistaina, tammikuuta 09, 2007

Salaliittoteoria

"Mä oon aina ollut sitä mieltä, että demarit on selkärangattominta limaa, joka kusettaa vaan kaikkia, minkä ehtii. Olen kehitellyt vaihtoehtoisen teorian, salaliittoteorian. Kun demarit lupaa vaalien alla, että ei lasketa veroja, vaan puolustetaan palveluita. Kun demarit lupaa vaalian alla, että aiotaan sijoittaa uusiutuviin energiamuotoihin. Kun vaalien alla luvataan eläkkeisiin ja opintotukiin korotuksia. Tämä on siis lyhyt oppimäärä siihen, miksi kannatan joukkoitsemurhia sekä pakotettua eutanasiaa.

Vaalien jälkeen kun uusi pääministeri Eero Heinäluoma (nimi muutettu, voi olla yhtä hyvin Katainen, Vanhanen, Niinistö, Korhonen, Arhinmäki, Vasankari) on ensimmäistä päivää töissä, hän saa kutsun Eteläranta 10:een. Hän miettii tovin, että mitä pitäis tehdä, ja ajattelee, että tukihan ne jollain tavalla minun vaalikampanjaanikin, niin pitäähän siellä käydä morjestamassa.

Eero sitten kävelee Etelärantaan. Tunnin odottelun jälkeen hänet viedään huonosti valaistuun huoneeseen. Pöydällä on alastomana Paavo Lipponen, Anneli Jäätteenmäki ja Matti Vanhanen. Kolmikon jokainen jäsen on samassa asennossa kuin jouluporsas omena suussa.

Raskas sikarinsavu saavuttaa Eeron nenän sieraimet. Ruudulla näkyy yllättäen kuvaa Olof Palmen murhasta. Tällä kertaa kuvakulmasta, jota Eero ei muista nähneensä. Sen jälkeen näytetään vapaalla kädellä kuvattua videota, joka päättyy Anna Lindhin teloitukseen. Kolmas video näyttää suorana kuvaa Juha Valjakkalasta. Tämän jälkeen sikarinsavun takaa alkaa esittely. "Tässä on Eero Heinäluoma, uusi pääministerimme. Onko kellään jotain asiaa hänelle? Ei vai. Noh, Eero, me ollaan sitten myöhemmin suhun yhteydessä. Pidä kännykkä päällä."

Salaliittoteorioissa on se hieno puoli, että ne eivät ole salaliittoteorioita, jos ne voidaan todistaa.

technorati , , , , , , , , , , Anna Lindh.

Ei kommentteja: