maanantaina, toukokuuta 28, 2007

Valtionvarainministeri: "Maksakaa oikeuksistanne senkin patalaiskat laiskurit!"

Torstaina osoitetaan mieltä sinilevähallituksen typerää 0-maksuluokan poistamista vastaan. 0-maksuluokka tarkoittaa siis sitä, että vähävaraisten ihmisten ei tarvitse maksaa päivähoitomaksua. Tämän poiston johtoajatuksena on, että työttömät työnhakijat voivat hoitaa itse lapsensa. Mites otat sitten niitä ihania pätkätöitä vastaan kun ei ole paikkaa minne viedä lapset hoitoon? Kokopäiväinenkin saattaa tuottaa ongelmia, kun tuo palkanmaksu Suomessa tapahtuu nykyään aika reilulla viiveellä. Joissain työpaikoissa palkka voi tulla jopa pari kuukautta aloittamisen jälkeen.

Hyvä, että hallituksessa on Vihreät. Nyt hekin ovat saaneet oman Siimeksensä Cronbergista. Jos esitys tulee saliin jää nähtäväksi, että löytyisiköhän Vihreistä omat Esko-Juhani Tennilät ja Veijo Puhjot? Epäilen, mutta toivossa on hyvä elää.

Mielenilmaus Eduskuntatalon edessä torstaina 31. 5. alkaen kello 16 päivähoitomaksujen korottamista vastaan.

Järjestämme mielenosoituksen päivähoitomaksujen korottamista vastaan vähätuloisimpien vanhempien kohdalla. Mielenosoitus vastustaa etenkin hallituksen suunnitelmia poistaa päivähoidon ns. 0-maksuluokka, johon kuuluvat kaikkein vähätuloisimmat perheet yksinhuoltajista ja opiskelijoista pätkätyöläisiin.

Hallituksen politiikka on mielestämme taantumuksellista ja se vaarantaa jo ennestään vaikeissa tilanteissa olevien perheiden toimeentulon.

Mielenilmauksen järjestää Yksin- ja yhteishuoltajien liitto yhteistyössä Ensi- ja turvakotien liiton kanssa.

Ei kommentteja: