perjantaina, heinäkuuta 13, 2007

Texas Hold'em valtion hoidettavaksi

Texas Hold'emistä näyttää tulleen kaikkien mahdollisten mittareiden ja hypen mukaan suosituin korttipeli Suomessa. Varsinkin netin kautta pelattavana tämä näyttää olevan mieletön bisnes. Tällä hetkellä Suomen valtio on kuitenkin kieltäytynyt ottamasta peliä pelattavaksi netissä. Tähän olisi syytä saada muutos.

Ihmiset, jotka haluavat pelata peliä pelaavat sitä, oli se sallittua tai ei. Yksi vaihtoehtohan olisi, että Suomi avaisi markkinoita yksityisille pelin järjestillä, mutta houkuttelevampi vaihtoehto voisi olla, että valtio sallisi pelin netissä, mutta vain omien yritystensä kautta. Näin valtion kassa saisi hieman rahaa, jota voisi käyttää tästä johtuvan peliriippuvuuden hoitamiseen. Nurinkuristahan se on tietenkin myydä palvelua, joka aiheuttaa ongelmia. Kyseessä olisi kuitenkin haittojen minimointi. Pelaajat ovat tuolla jo läiskimässä korttia rahasta.

Basso-lehden kanssa expekt.com tekee yhteistyötä nyt tarjoten freeroll-pelejä pari kertaa viikossa kuukauden loppuun, jossa pääpalkintona on päästä isoon finaaliin pelaamaan hieman suuremmista voitoista. Palvelun rekisteröidyttyä on mahdollista sitten pelata kyseisiä pelejä, eikä valtiolla ole mitään mahdollisuutta estää tätä kuin tukkimalla internet. Samaan uhkapeliverkkoon pääsee pokerisivut.fi:n kautta. Rekisteröinti on helppoa ja jos haluaa pelata rahasta, niin luottokortit, paypalit ja Nordean tilisiirrot käyvät ainakin.

Ei kommentteja: