torstaina, heinäkuuta 12, 2007

Complete waste of Internet

Aina ei tule ihan surffattua päättömästi, mutta välillä huomaa, että homma lähtee käsistä kun ei enää pysty lukemaan, mitä ikkunat sisältävät. Näkisin nyt, että 10-15 sivua yhtäaikaa auki tekee aika vaikeaksi seurata, että mitä milläkin sivulla on. Ellei niillä satu olemaan jotain tunnistettavaa logoa. Yritän sulkea ikkunoita koko ajan, mutta se ei meinaa onnistua millään. Kohta mä pistän koko internetin kiinni.

iMitvitissä löytyy googlettamalla salakuunneltua-sanalla pitkä sepostus blogistanian tilanteesta. Kehutaan Unto Hämäläisen Perässähiihtäjää, jonka ainoa ongelma on kunnianhimottomuus. Salakuunneltua-blogia kirjoittaja ei edes pidä blogina. Kirjoitus on tämän vuoden tammikuulta.

Kari A. Hintikka löytyi kanssa samalla tavalla. Uutisena oikeastaan ykkössija blogilistalla yli tuhannella lukijalla päivässä ja klassikkon asemassa olevan Pinserin ohittaminen.

Ja miksi ihmeessä mulla on Iski tyhjää -blogi auki. Windows vista sana näkyy pomppivan ruudulla, mutta en muista kyllä yrittäneeni hakea siitä mitään tietoa. Minulle riittää, että Niilo Paasivirta kehuu sitä jatkuvasti.

Sitten löytyi myös Lotta Backlundin vaalisivut. Ehkäpä olin hänestä etsinyt tietoa, kommentteja sun muuta. Koska edellisessä blogissa oli linkki kyseisen henkilön blogiin. Ehkäpä yritin etsiä apua huumoriin. Olikohan tuokaan nyt oikea osoite. Nähnyt muutaman kerran telkkarissa. Naurattanut silloin kun hän on yrittänyt olla vitsikäs. Silloin kun hän taas on keskustellut jostain vakavista asioista, en ole tiennyt miten pitää reagoida. Wäiskissä järjestetyssä paneelissa hän käyttäytyi juuri sillä tavalla, mikä saa politiikan aina välillä vituttamaan.

Yksi mielenkiintoinen blogi ikkunoista tosin löytyi. Sentti miljoonaksi -projekti vaikuttaa elämän mittaiselta hyvältä ja terveeltä harrastukselta. Tosin projekti on joutunut vaikeuksiin, koska sentin myyminen todettiin viranomaisten osalta laittomaksi.Sampo's blog on jonkin sortin olutblogi. Johon nyt voisi katsoa, että minulla nyt on jotain ammatillista tai harrastuksellista kiinnostuneisuutta. Pyörittäähän olut suomalaista yhteiskuntaa. Moni ihminen jaksaa tehdä pitkiäkin päiviä töitä, jotta pääsee esimerkiksi Thaimaaseen juomaan olutta pariksi viikoksi kesällä.


Ja mikähän ihme tämäkin kuva sitten on?

Mutanttirynnäkkö on samanlaista verbaalista oksennusta kuin Krapulablogikin. Ei mene kirjoittamisen lahjat ihan hukkaan kun näkee kerrankin käytettävän rikasta kieltä vertauskuvineen kaikkineen. "Todella traagista, sillä hänestä odotettiin todella kovaa kykyä porrassiivouksen saralla." "Turkulaiset ostavat toisiltaan huonosti käsintehtyjä keskiaikaisia leluja ja pukeutuvat ryysyihin." Osataan pilkata Turkua sekä arvostella suomalaista juomista. "Tätä pidetään hienona, kulttuurisena ja upeana oivalluksena."

Paha poika tarjoilee videoita sekä tekee nostoja internetin friikkiosastolta. Muun muassa tämä erikoinen video löytyi sieltä. Mistä Marion sienifetissi oikeastaan kertoo.


Mario: Game Over - Watch more free videos


Mainonta on syvältä
-blogin nimi on jotenkin riittävä. En kerro enempää.

Digikko on Pirkka Aunolan blogi, johon kerätään uutisia digimediasta oman kommentoinnin kanssa. Käsittelyssä tällä hetkellä mainosten arvon mittaaminen eri nettisivuilla ja nettimainosbisneksen koko. Tämän lisäksi tarjolla sitä perinteistä adhd-materiaalia, josta tämäkin blogi koostuu.

Hesarista löytyy sitten vielä nämä sivut:
EK:n Ojala: Tuloverot alas jo ensi vuonna. Lisää väkeä työmarkkinoille alentamalla tuloveroa. "Ensi syksyn työmarkkinaneuvottelujen kulkua Ojala ei halua ennustaa. Neuvottelujen ongelmana on Ojalan mukaan se, että tasa-arvotupon takia odotukset ovat korkealla etenkin hoitoalalla."

Raportti: Al-Qaida on nyt vahvempi kuin koskaan. CNN on uutisoinut tämän "salaisen raportin". Lainausmerkit allekirjoittaneen.

Pekkarinen kannattaa tiemaksuja auton sijainnin mukaan. Vähän vihreyttä hallitusten edustajienkin suusta. Ideana olisi, että satelliittipaikannuksella laskettaisiin autolle vero. Siellä, missä on julkista liikennettä auton käytön verotus olisi korkeampaa kuin siellä, missä julkista liikennettä ei ole. Toivottavasti tämä ei ole johdonmukainen jatke Vanhasen ykköshallituksen joukkoliikenteen tuen puolittamiselle.

Ei kommentteja: