keskiviikkona, lokakuuta 31, 2007

Pokeripäivä

Vapaapäivän kunniaksi, olen päättänyt tehdä tästä päivästä pokeripäivän. Päivän suunnitelma on edetä eri pelihuoneiden freerollien kautta suurempiin rahapeleihin, ja jäädä 50 euroa vielä voitolle. Freerollit ovat pelitalojen tarjoamia ilmaispelejä, joihin osallistuu tyypillisesti 500-7000 pelaajaa, joista sitten muutama saa naurettavia voittoja. Yleensä puhutaan siis muutamista senteistä muutamiin dollareihin. Eli käytännössä ero on jotain säälittävän ja naurettavan välillä.

Ensimmäiset pelit alkaa CDpokerilla kello 13.00 ja 13.30. Rekisteröitymisosa on tässä hankalin. Rekisteröityminen pitää tehdä täsmälleen kello 11.00 ja 11.30, koska osallistujia on niin monta ja korkeintaan 1000 ihmistä saa osallistua.Näistä turnauksissa on yhteensä noin 150 dollaria jaossa rahaa, mutta se jaetaan niin tasaisesti, että voittajakin saa vain parhaimmillaan parikymppiä.

Sivussa sitten pitää pitää myös pelata Victor Chandlerin speedfreerolleja, joissa blindit nousevat kahden tai kolmen minuutin välein. Voitot ovat vielä naurettavimpia, mutta ne tarjoavat hyvän harjoittelualustan peleihin, joissa on tyypillistä, että all-init tulee viiden jaon välein. Full Tilt Pokerilla alkaa pelejä noin neljän tunnin välein, mutta niissä on yleensä 2000-3000 pelaajaa, joten ne pelit kestävät helposti viisi tuntia.

Idea tässä on kuitenkin se, että jos tyhmyyksissä tai huonon mäihän takia putoat, niin voit katsoa seuraavan pelin valmiiksi. Jos pelin leikkisä tavoite 50 eurosta toteutuu, niin aion sijoittaa ne perjantaina pelattavaan Friday $100,000 guaranteediin, jota pelataan CDpokerilla. Voittaja saa 25,000 dollaria. Kakkonen saa 16,000 dollaria. Peliin mahtuu maksimissaan 2500 pelaajaa ja minimissään 25 pelaajaa. Voittopotti saattaa tuosta vielä kasvaa, koska käytössä on rebuyt, johon minulla nyt ei tosiaan ole varaa.

Mutta katsotaanpas mitä käy.

Ei kommentteja: