keskiviikkona, huhtikuuta 16, 2008

Kunnallisvaalifiilistelyä Karhunpojassa

Tänään muutama nuorekas Vasureitten kunnallisvaaliehdokas ja aiheen symppaaja kokoontuu ravintola Karhunpojassa kello 18.30. Jos sinua kiinnostaa osallistua tämmöisen punavihertunkion edustajan vaalitalkoisiin, niin olette lämpimästi tervetulleita. Jos olet ehdokkaana, niin sen mukavampaa. Paikalla on minun lisäkseni myös muutama muu ehdokas.

Minulla on tosin Kiilan järjestäytymiskokous tuohon aikaan, joten olen itse myöhässä - kuten asiaan kuuluu. Oma arvioitu saapumisaikani on siinä kahdeksan hujakoilla, joten minun takia ei töistä/koulusta/työkkäristä tarvitse suoraan livahtaa tuonne hämyisään piilopaikkaamme.

Karhunpojan erikoisuuksia on uskomattoman halvalla myytävät belgialaiset luostarioluet. Leffen tumma ja vaalea versio maksaa 4,5 euroa. Tähän voi verrata mitä tahansa muuta paikkaa, jossa normaalisti kyseinen tuote kustantaa sellaiset 6-7 euroa. Kerrankin ravintolassa voi nauttia hyvistä oluista herkullisen edulliseen hintaan.

Kiilasta jos muutama seikka nyt pitää mainita, niin tämän vuoden projekteja ovat sarjakuva-albumit, keväällä uudestaan käynnistyneet Kiilaklubit, Persona non grata -näyttely syksyllä (ehkä), Aimo keskuudessa konsertin järjestäminen vuonna 2009 sekä 75-vuotisjuhlien järjestely vuodelle 2011.´

Näissä jännittävissä tunnelmissa jatketaan Subcomandante Marcosin hahmon työstöä.

Ei kommentteja: