tiistaina, syyskuuta 12, 2006

Poliisi onnistui yli odotusten

Poliisi onnistui estämään liikennehäiriöt Mannerheimintiellä viime lauantaina 9.9 kello 18-23 yli odotusten.

Yhtäkään auto-onnettomuutta ei kadulla tapahtunut.

A-pisteessä tänään: Jari Liukku toimittajalle "tuo on teidän subjektiivinen näkemyksenne tilanteesta." Toimittaja kysyy, että onko minun subjektiivinen käsitykseni se, että poliisi tyhjensi Mannerheimin tien.

Virgin oilin asiakkaat ovat myös eri mieltä kuin erään vielä kauempana olevan ravintolan asiakkaat. "Se on hyvä, että poliisi pystyy estämään mellakat. Ihmisten olisi pitänyt pysyä poissa alueelta." Virgin oilin asiakkat pysyivät. Ehkäpä liiankin kaukana kun poliisi joutui heidät ottamaan kiinni ravintolasta asti.

Eikä mikään raportti oli uskottava ennen kuin se varmistetaan kahdesta lähteestä. Samizdatin lehti tarjoaa seuraavan:

(HELSINKI) Helsingin lauantainen Smash Asem -mielenosoitus sujui erinomaisesti, poliisi ilmoitti. Muutaman kymmenen ihmisen notkuiluna alkanut tilanne saatiin pikaisesti eskaloitua “lähes täysipainoiseksi mellaksi".
“Kyllä tämä oli kovan työn takana, mutta ammattimaisella provokaatiolla tilanteesta saatiin ihan kohtalainen rytinä”, arvioi teleskooppipamppuaan naksutteleva suojelupoliisin Jerry Cotton ja tirpaisee toimittajaa niskaan.
“Varotoimenpide”, hän selittää.

Poliittisen johdon mukaan lauantain järjestelyt sujuivat erinomaisesti, sillä Helsingin keskustaan on harvoin saatu mahdutettua kahtakymmentä poliisia yhtä mielenosoittajaa kohden.
“Rajat kiinni, hipit putkaan ja huput päähän”, sisäasiainministeri Kari Rajamäki totesi suupielet vaahdoten.

technorati , , , , , , , , .

Ei kommentteja: