sunnuntaina, syyskuuta 17, 2006

Sadan ihmisen mielenosoitus näkyy kaikkialla

Kumma, miten jokainen televisiokanava ja uutislehti raportoi tän päivän Joku raja Rajamäki -mielenosoituksen.

Olen osallistunut elämäni aikana aika moneen mielenosoitukseen, mutta ne noteerataan yleensä niistä lähetetyistä tiedotteista. Mielenosoituksilla ei välttämättä ole mitään merkitystä. Maailma ei muutu paremmaksi. Silti sitä vetää tamineet niskaan vuodesta toiseen. Nyt tuntui oudolta ja samalla luontevalta.

Tulin vähän aikaa sitten kotiin ja katsoin netistä uutiset, luin uutislehtien nettiversioita lävitse. Puhelin on soinut kaksi päivää vähän väliä ja nyt se on hiljentynyt. Aamulla pitäisi herätä ja lähteä Ylä-Malmin torille keskustelemaan politiikasta. Siis viiden tunnin päästä pitäisi olla paikalla.

Jos mä edes pääsen paikalle, niin lupaan iltapäivän rauhoittumiselle. Ehkä käymme Ihanaisen kanssa vuokraamassa elokuvan viimeisillä rahoillani.

En ole blogiakaan ehtinyt päivittää näiden kiireiden takia. Tämän jälkeen jatkan raportointia taas maailman tilanteesta.

ps. "Olisi hyvä kuunnella ennen kuin ensimmäiset autot palaa Ranskan malliin, joita me emme tietenkään polta" ei tarkoita sitä, että menenpä tästä polttamaan autoja.

Vaikka joskus tekisi mieli. :)


Technorati , , , , , , .

3 kommenttia:

Eetu Komsi kirjoitti...

Ei voi kuin repeillä, kun sun blogis yläreunassa on toisen puolueen ehdokkaan eduskuntavaalien google-mainos
=D

Jaakko Vasankari kirjoitti...

Niitä mainoksia ei voi valita.

Oiskohan se jopa turha? Tähän mennessä on tienattu 6,49 kolikkoa ton bannerin pitämisestä. Ne maksaa tuolla googlella rahat ulos vasta kun on koossa satanen.

o.h.i.a.l kirjoitti...

viiskymppiä ne vaatii kasaan. voit koittaa lisätä paljon pelkkää tekstiä, samoja sanoja, html templateen ni google kattoo senki pohjalta mitä mainostaa.