sunnuntaina, syyskuuta 10, 2006

Vituttaa

Eilen illalla minulta hävisi yksi harhaluulo Suomesta. Hallintomuodon suoma oikeus kokoontumiseen sai kafkamaisia piirteitä eilen. Ehkäpä tiedätte mistä puhun. Poliisi saartoi Kiasman lähiympäristön sisälle satoja ihmisiä ennen kuin Smash asem -mielenosoituksen piti alkaa. Kahden ja puolen tunnin päästä poliisin edustaja ilmoitti megafonilla, että ihmisten pitää hajaantua paikalta tai heitä syytetään rikoksesta. Ongelma oli edelleenkin se, että ihmisiä ei päästetty poistumaan.

Olen suoraan sanoen vittuuntunut. En tiedä, mitä minun pitäisi ajatella vieläkään. Laitan myöhemmin valokuvia, joita otin eilen, blogiini. Yhdessä kuvassa nuorta hippiä pamputtaa kolme poliisia, koska hän seisoi liian lähellä poliisia. Sen kuvan otettuani minua alkoi oikeasti pelottaa.

Nyt lähden Rytmiä kohti esiintymään. Aion puhua kyseisessä Vasemmistoliiton järjestämässä tilaisuudessa eilisestä.

Poliisin vallankäyttö ei todellakaan ollut mitoitettu oikein. Tämän jälkeen yhtäkään lakialoitetta poliisin vallan lisäämiseksi on torpattava. Kari Rajamäki saa painua vittuun. Kun hän on ensi eduskuntavaaleissa ehdolla, niin jos on pakko äänestää demaria, niin älkää äänestäkö Rajamäkeä.

technorati , , , , , , , , , .

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Helsinki on ehjä, ja yhtään laukausta ei ammuttu. Kovin paljon paremmin ei olisi voinut käydä.

Jaakko Vasankari kirjoitti...

http://tapiolaakso.blogspot.com/

Dan Koivulaakso kirjoitti...

Miten meni Rytmissä?

Jaakko Vasankari kirjoitti...

Hyvin. Puhuttiin runsaasti eilisestä. Vasemmistoliiton ehdokkaat olivat järkyttyneitä tapahtuneesta. Yksi ehdokas puuttui paikalta kiinnioton takia.

Dan Koivulaakso kirjoitti...

hyvä homma, siis että olivat järkyttyneitä. Toivottavasti asia nousisi eduskunnassakin esille.

laitoin muutaman kuvan blogiini, valitettavasti rivistön yli kuvaamani liioitellulta voimankäytöltä näyttäneet) kiinniottokuvat ovat kaikki epäonnistuneita. Tai siis niissä näkyy vaan poliiseja maassa.