maanantaina, helmikuuta 26, 2007

Keskustan vaaliohjelma

Keskusta, entinen Maalaisliitto, on aina vastustanut kehitystä. Ensin se vastusti uskonnonvapautta, sitten se vastusti Suomen itsenäistymistä, sitten se vastusti kaupungistumista ja nyt se vastustaa uusiutuvia luonnonvaroja.

Keskusta, entinen Maalaisliitto, on aina ollut rakentamassa hyviä yhteistyösuhteita suurvaltoihin. 70-luvulla Keskusta kävi vaikeata keskustelua Suomen liittämisestä Neuvostoliittoon. Onneksi Keskustan tavoitteet eivät tuolloin toteutuneet, mutta pitää antaa kuitenkin pisteitä selkärankaisesta yrityksestä.

Ilmastonmuutos on aina ollut Keskustalle tärkeä asia. Keskustan uudessa tavoiteohjelmassa onkin siirtää Suomi uudelle vuosituhannelle ja lopettaa maanviljely Suomessa. Tähän Keskusta tarjoaa 5-6 vuoden siirtymäaikaa, sekä tuen kaikille työttömäksi joutuville maanviljelijöille. Suomen omavaraisuus aiotaan varmistaa rakentamalla kaksi isoa peltoa Suomeen. Toinen pelto tulee Itä-Suomeen Mikkelin maalaiskuntaan, ja toinen sijoitetaan Jyväskylän lähistöllä sijaitsevan Joutsan kunnan päälle.

Toisin kuin työväenliike, Keskusta, entinen maalaisliitto, on aina arvostanut työtä ja työntekoa. Tämän pitää näkyä myös poliittisissa valinnoissa. On tärkeää, että suomalaiset tekevät työtä mahollisimman pitkän ajan elämästään. Tämä on tärkeää sekä suomalaiselle identiteetille että kansantaloudelle. Siksi Keskusta ajaakin edistyksellisten Keskustanuorten kanssa eläkeiän asettamista 72 vuoteen.

disclaimer:
Kyseinen propagandateos saattaa sisältää aitoja faktoja, olla täyttä fiktiota tai jotain siltä väliltä. Innoitus on lähtenyt Keskustanuorten sivistystason heijastumisesta poliittisiin tavoiteohjelmiin. Aluksi luulin, että kyseisen teoksen on kirjoittanut mahdollisesti 15-vuotias henkilö, joka ei ole vielä päässyt yhdeksännelle luokalle asti opiskelemaan Suomen historiaa tai yhteiskuntaoppia. Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään kokemattomuuden piikkiin laitettava julistus, vaan ihan oikeasti Keskustanuoret ovat sitä mieltä, että työväenliike on aina vastustanut äänioikeutta, ensin naisten ja nyt nuorten. Keskustanuorten puheenjohtaja Tuomo Puumala oli toistamassa asiaa omassa äänenkannattajassaan. Teos on saatavilla täältä.

Haastankin kaikki bloggaajat kirjoittamaan tulkintoja Keskustan, entisen Maalaisliiton, historiasta. Jos ei ole blogia, tai haaste ei sovi blogin luonteeseen, niin kommenttilootaakin saa käyttää. Tähän mennessä aihetta on jo käsitelty jonkin verran muualla blogosfräärissä.

Laura Tuominen on epäillyt, että Keskustanuoret eivät tunne vuonna 1903 kirjoitettua ns. Forssan ohjelmaa.

Hinkstoona naljailee samasta asiasta. Hymyilyä herättää myös eräs lainaus Suomen nuorimmalta Margaret Thatcher -ehdokkaalta Alisha Hashanilta. Mikä saa inspiraatiosi hyrräämään? Alhainen veroprosentti.

technorati , , , , Timo Riitamaa, Tuomo Puumala, , Alisha Hashan.

Ei kommentteja: