sunnuntaina, syyskuuta 20, 2009

Boikotoikaamme pyhää kraanavettä

Kuten kaikki blogin lukijat todennäköisesti tietävät, niin olen hyvin vahva monikulttuurisuuskriitikko. Käsitykseni monikulttuurisuudesta on lähinnä pelkoa yhdestä vahvasta kulttuurista ja minua pelottaa vielä enemmän, että olisi monta keskenään kilpailevaa kulttuuria. Jos näin todella on, niin toivon, että oma kulttuurini voittaa.

Sitten uutisiin. McDonald's on siirtynyt islamistien leiriin (en nyt tarkoita, että McDonalds olisi valinnut uskonnokseen Islamin vaan nimenomaan valinnut selvästikin puolensa). McDonalds käyttää YLEn uutisen mukaan Halal-lihaa (eli antihallaa) lihassaan. Tämä islamistien hyväksymän lihan valmistuskeinon takia monet, elleivät jopa muutamat tai jopa useat, hakevat vahvaa kansanrintamaa McDonaldsia vastaan.

Aion itsekin osallistua liikkeeseen. McDonaldsin islamismia suosivat asenteet ovat täysin tarpeettomia.

[tietoisku] McDonaldsilla on ennestään jo painamassa McLibelit (aiheesta suomenkielisessä wikipediassa lisää kohdassa boikotti), prekariaatin heikentäminen, työsuojelurikoksia sekä palkkojen poljenta. [/tietoisku]

Vaikka joku älykäs henkilö voisi väittää, että Halal-liha on kuin muukin lihaa, niin sen erottaa oikeasti muusta lihasta sillä, että sen edessä on rukoiltu. Seuraavaksi boikotin kohteeksi aion valita yrityksen, joka käyttää siunattua kraanavettä.

Ei kommentteja: