perjantaina, maaliskuuta 17, 2006

Arhinmäen tuki kasvaa

Kallion Vasemmistoliitto liittyi tänään vuosikokouksessaan tukemaan Paavo Arhinmäen ehdokkuutta Vasemmistoliiton puheenjohtajaksi. Outi Ojalakin saattaa lähteä ehdolle. Hänen puolueosastonsa on sama kuin Paavolla eli Kallion Vasemmistoliitto. Kallion vasureitten vuosikokouksen kannanotossa jätettiin mahdollisuus Outillekin lähteä tavoittelemaan ehdokkuutta lisäämällä sinne kohdan "ja jää odottamaan muiden ehdokkaiden ilmoittautumisia.

Tässä kannanotto kokonaisuudessaan:
"Kallion Vasemmistoliitto tukee Paavo Arhinmäen ehdokkuutta Vasemmistoliiton puheenjohtajaksi

Kallion Vasemmistoliitto pitää hyvänä asiana, että puolueen puheenjohtajaksi
on ilmoittautunut useita ehdokkaita. "Jokainen puolue unelmoi siitä, että olisi mahdollista valita vain hyvien ehdokkaiden väliltä", Kallion vasemmistoliiton puheenjohtaja Alina Mänttäri sanoo ja jatkaa: "Näinhän muilla puolueilla ei ole." Ehdokkaita tulee olla monenlaisia: nuoria, vanhoja, miehiä, naisia eri puolelta Suomea. Monellako puolueella on ollut ehdokkaita näin monipuolisesti?"

Kallion Vasemmistoliiton vuosikokous päätti tukea Paavo Arhinmäen ehdokkuutta Vasemmistoliiton puheenjohtajaksi ja jää odottamaan muiden ehdokkaiden ilmoittautumisia.

Arhinmäki on ollut aktiivinen toimija Vasemmistoliitossa jo vuosikymmenen ajan. ”Vasemmistoliitto kaipaa nyt puheenjohtajaksi henkilöä, joka kykenee viemään puolueen vaalivoittoon ensi vuoden eduskuntavaaleissa”, Kallion Vasemmistoliiton puheenjohtaja Alina Mänttäri sanoi vuosikokouksessa. ”Puheenjohtajan on oltava sanavalmis henkilö, jolla on karismaa. Vasemmistoliitto on punavihreä puolue, joka edustaa eurooppalaista modernia vasemmistolaista ajatusmaailmaa. Paavo Arhinmäessä konkretisoituvat nämä ajatukset.”"

Vasemmistoliiton ulkopuolisista järjestöistä Satakunnan, Keski-Suomen ja Etelä-Suomen Vasemmistonuoret ovat jo tehneet saman. Tämä voidaan katsoa luonnolliseksi kehitykseksi. Paavo Arhinmäki toimi Vasemmistonuorten puheenjohtajana neljä vuotta eikä näköjään ilman vaikutusta.

tagit: järjestötoiminta, politiikka

Ei kommentteja: