sunnuntaina, maaliskuuta 12, 2006

Kuolema lavalla

Eilen oli Ilves-teatterilla Äänettömän huudon viimeinen esitys Helsingissä. Vielä on vierailuesitys Vaasassa syty-festareilla. Mahdolliset lisäesitykset on elokuussa, siltä varalta, että esitys pitää lämmittää Seinäjokea varten.


Toukokuussa on Ilves-livekset. Siellä esitetään myös kolme vuotta työn alla ollut esitykseni Kuolema lavalla.

Traileri:
Hyvää päivää (katsoo kelloa) vai pitäiskö sanoa hyvää iltapäivää? (tolkuttomasti naurua)

Onks täällä kuuma vai onks mulla kuumetta? (taas mielettömästi naurua)

Vuotaaks mun nenä vai vuotaaks mulla perä? (ylöisö on ihan pähkinöinä)

Olis hauskaa, jos yleisö olis pelkkiä pähkinöitä - tai sitten banaaneina, crowd goes bananas (ne ei pysty hillitsee itseään).

Eilen oli myös ESVN:n pikashakkiturnaus. Pokaalia lähdin hakemaan, koska piti olla todisteita, että olin siellä. Kuvat ei riitä. Tuli B-sarjan (amatöörit) II-sija (eli viides sija). Heinäkuussa on shakin sm-kisat. Paikalla muodostui jo alustavasti joukkue. Ehdotin nimeksi VasemmistoIntelligenstin Shakkikerhoa. Lyhenne olisi luonnollisesti VISki. Ehkä siellä sitten lisää pokaaleita. Pokaalista olut maistuu paremmalta. Testattu käytännössä, nyt pokaaleja on vain liian vähän, jotta voisi järjestää bileet ja tarjota kaikille juotavaa.

tagit: teatteri, huumori, järjestötoiminta.

2 kommenttia:

Aino kirjoitti...

En malta odottaa tuota kuolemaasi lavalla siellä Stadian sivunäyttämöllä (sic!).Hysteriaa jota kukaan ilveksen ulkopuolelta tullut katsoja ei varmasti ymmärrä. Vai?

Jaakko Vasankari kirjoitti...

Onhan tuota suunniteltu jo pitkään.