tiistaina, syyskuuta 11, 2007

Tuomari jakaa pikaoikeuttaTuomariksi käännetty Marvelin sankarihahmo Punisher on kääntynyt jokin aika jo sitten peliksikin. Tulipahan peli pelattua vihdoinkin läpi. Tarina alkaa oikeastaan ajasta, jolloin Frank Castle on jo kääntynyt Tuomariksi, mutta häntä ei vielä tunnisteta aivan kaikkialla.

Frank Castle on poliisi, jonka perhe tapettiin hänen silmiensä edessä. Tämä tapahtuma sai Castlen mielen järkkymään niin pahasti, että hän päätti ottaa oikeuden omiin käsiinsä. Julmalla tavalla rikollisia tappamalla Frank Castle tekee itseään tunnetuksi kaupungilla. Tarinaan liittyy vino pino Marvelin muitakin pahiksia ja hyviksiä. Daredevilin alter-ego Matt Murdock yrittää vapauttaa Castlen vankilasta. Daredevilin arkkivihollinen Napakymppi työskentelee Kingpinin henkivartijana.

Muuten peli on neljällä laadukkaalla videolla ja muutamalla pelimoottorilla pyöritetyllä animaatiolla väritetty hiivi, räiski, kuulustele ja kuntouta (tapa) rikolliset. Väkivallalla mässäily on osa peliä. Suurin osa väkivallasta on oikeastaan Tuomarin kieroutunutta tapaa kuulustella panttivankejaan. Erikoista kyllä, pelissä tulee miinuspisteitä, jos kuulusteltava kuolee.

Peliin löytyy myös kätevät läpikävelyohjeet täältä. Suositellaan käytettäviksi vasta, kun on pelin pelannut omin avuin.

Ei kommentteja: